diag-mech Stacja Obsługi Samochodów vw-audi
ul. Nowy ÂŚwiat 7 ÂŁódż
pojechalem tam z migajacym klimatronikiem i zasugerowalem zrobienie adaptacji -kalibracji klimatronika co w takiej sytuacji pomaga,oczywiscie podlaczyli mnie do vaga ,gosc szczytal dane i oznajmil ze mam zwalony silniczek klapy nawiewu i wyrecytowal czas naprawy 3,5 godziny silniczek koszt ok.500zl +robocizna ,wiec ja na to ze moze jednak zrobi mi adaptacje poniewaz wszystko dziala idealnie lacznie z przelaczaniem klapek nawiewu i jakos mnie jego sugestie malo przekonywaly,gosc ku mojemu zdumieniu powiedzial ze wlasnie zrobil kalibracje ,ale to nie pomoglo byl taki szybki ze nawet nie zauwazylem kiedy to zrobil choc bylem caly czas przy nim,takze panu podziekowalem zrobilem kalibracje u dobrego fachowca trwalo to moze 4 minuty i problem zostal rozwiazany za pare zlotych takze nie polecam tego anty serwisu w ÂŁodzi <smuty>
[serwis] diag-mech vw-audi ul. Nowy Swiat ÂŁódz
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
[serwis] diag-mech vw-audi ul. Nowy Swiat ÂŁódz
Ostatnio zmieniony 10 lut 2011, 09:58 przez rokob33, łącznie zmieniany 3 razy.
Korzystam z serwisu Idczaka myślę, że to najlepszy serwis w ÂŁodzi. Mam kolegę, który pracuję tam w dziale części i czasem coś przebąknie - i po tym co o nich słyszałem to tylko tam będę prowadził auto. Zatrudniają tam ludzi z doświadczeniem no i w tej firmie trzeba się sprawdzić ,żeby zostać. W końcu firma stawia na jakość i renomę.
Marek44