[A6 C5] Czarna Mamba w jasnej skórze na 18" by KWACHU
LeszekA6 pisze:Też znajomo wygląda mi ta A6tkaWidziałem ją w pobliżu galerii pałuckiej o ile się nie mylę.
Zastanawiają mnie jak świecą te tylne lampki led.
ÂŁadne autoSzkoda że nie quattro.

Co fotek tylu i podswietlenia to postaram sie cos pstryknac w sobote i wstawie.
----- 1.9 TDI ... 160 KM i 370 Nm------
KWACHU pisze:LeszekA6 pisze:Też znajomo wygląda mi ta A6tkaWidziałem ją w pobliżu galerii pałuckiej o ile się nie mylę.
Zastanawiają mnie jak świecą te tylne lampki led.
ÂŁadne autoSzkoda że nie quattro.
![]()
![]()
![]()
![]()
Strzał w 10!!!!!! To ta sama. ÂŻonka do pracy sobie lata..... Lamy tył wieczorem bardzo efektownie wygladaja, wielu mlaska na ich efekt,a diody w podswietleniu tablicy rej.dodatkowo poteguja sprawe. W dzien troche slabiej to widac....no ale coz...lampy sa od swiecenia w nocy a nie w dzien
Co do braku Q, to fakt...brakuje. ESP naprawde ma robote utrzymac przod bez zrywania przyczepnosci nawet przy w miare lagodnym ruszaniu, mimo ze kapcie dosc szerokie bo 235. Na zimowych 16/205 zrywa przyczepnosc do 3 biegu
( na suchym oczywiscie). 160 KM przy 370Nm przy tej przeciez duzej budzie naprawde juz daje rade. Nie jednemu cwaniakowi mozna pokazac
![]()
![]()
Co fotek tylu i podswietlenia to postaram sie cos pstryknac w sobote i wstawie.
cwaniakowi chyba w passacie 1,6:)

Witam, widziałem autko na żywo koło UP. ÂŁadnie się prezentuje
Ciekawią mnie lampy.
Trzeba by kiedyś się spotkać

Trzeba by kiedyś się spotkać

Moje A6 -> moja-a6tka-vt36167.htm
Jest: A6 C5 2.5 TDI Avant Quattro
Audi A4 B5 1.9TDI
Były: Audi Coupe B3 2.3
Audi 80 B2 1.8
Jest: A6 C5 2.5 TDI Avant Quattro
Audi A4 B5 1.9TDI
Były: Audi Coupe B3 2.3
Audi 80 B2 1.8
o to chodzi ze ja mam szczepionke abt na 189 koni i 390 niutkow. kreskowalem sie z a4 chip i podkladka na 167 i nie miala szans. ale chodzi mi o to ze co to jest 160 koni na taka bude na dzisiejsze czasy ,duzo aut juz jezdzi z przynajmniej 200 koni. Mi moim teraz wstyd stawac na switlach , musze cos kolo 300 kucy kupic a jezeli chodzi o 2,5 to kupilem bo ma lepsze odejscie od 1,9 no i prace silnikaKWACHU pisze:No wlasnie takie jak Twoje kisiek123,BDG 163KM i ledwo 310Nm wstydu sie najadlo i to ostro. Ale co tam...nie o to chodzi by sobie coś udowadniać. Ciesze się ze na pewno jestes lepszy, no bo niby jak 2,5 gorsze od 1,9????????????????????
[ Dodano: 2011-07-11, 22:33 ]
i i jeszcze objechalem leona cupre ARL ktory wyplul 163 kuce i 320 niutkow wiec mysle ze twoje ciezsze od leosa kombi o jakies 400 kg nie ma szans