[ A6 C5] Sygnał dźwiękowy zapalonych świateł
[ A6 C5] Sygnał dźwiękowy zapalonych świateł
Witam
Czy w moim audi jest sygnał dźwiękowy jak zapomnę wyłączyć świateł??
W poprzednim aucie miałem taką funkcję że jak wyłączyłem silnik a drzwi były juz otwarte a światła zapalone to brzęczało.
Jeśli jest takie coś w audi jak to włączyć??
Czy w moim audi jest sygnał dźwiękowy jak zapomnę wyłączyć świateł??
W poprzednim aucie miałem taką funkcję że jak wyłączyłem silnik a drzwi były juz otwarte a światła zapalone to brzęczało.
Jeśli jest takie coś w audi jak to włączyć??
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
napewno w zegarach (sterownik 17).musisz przeprogramowac obecna wartosc.niestety nie moge podejrzec jaka dokladnie w programie bo jest nieaktywna bez polaczenia z autkiem.ale na forum juz gdzies to bylo...emcetdbc pisze:Auto mam z Niemiec od pierwszego właściciela.
Jedyne co to nie pali mi się ta lampka w drzwiach kierowcy.
A jak zaprogramować przez vaga?? Mam kabel i program Vag-COm
[ Dodano: 2011-07-03, 14:56 ]
Wie ktoś jak zaprogramować to Vagiem ?
jesli nikt Ci nie pomoze do jutra to postaram sie podac Tobie ta wartosc...
ps:mozesz podac jakie kodowanie masz obecnie?
-
- Forum Audi A6 / A7
kolega podkreslil to co napisalem wczesniej. niestety jakos przeoczylem to w Twej wypowiedzivippassat pisze:witam obawiam sie ze to wlasnie zamek drzwi jest winny czyli krancowka poniewaz komp nie wie kiedy drzwi sa otwarte lub zamkniete i nie ma sygnalu dzwiekowego i kodowanie tutaj nic nie daemcetdbc pisze: Jedyne co to nie pali mi się ta lampka w drzwiach kierowcy.

temat naprawy mikrostuky byl juz omawiamy wiele razy...napewno znajdziesz sporo informacji i jak krok po kroku to naprawic.mikrostyk znajduje sie w zamku.
a6-c5-naprawa-wylacznika-krancowego-wla ... 118,75.htm
Dziś zauważyłem dziwne zachowanie, wyłączyłem światła ale paliły się kontrolki pod zegarami tj. zegarek przebieg itd chyba się coś zawiesiło ale chodzi o to że jak włączyłem z powrotem światła to chodził ten brzęczyk od zapalonych świateł. Były otwarte drzwi kierowcy i pasażera przy okazji.
Co wy na to?
Co wy na to?