[ A6 C5] witam prosze o pomoc bo zależy mi na czasie z góry
[ A6 C5] witam prosze o pomoc bo zależy mi na czasie z góry
witam kupiłem zmieniarke i podlączylem w bagażniku bo kabel był. Zero reakcji i prądu na tym kablu. Wyjełem navigation plus i tam się okazało ze kabel jest ucięty i zaizolowany, jak to podłączyć (trzeba kable w kostkach mieszać)? lub gdzie w szczecinie jest ktoś kto mógłby to zrobić oczywiście za opłatą. Zamówiłem adapter do głośników tył i subwoofera i niewiem tez jak go podłączyć jak przyjdzie, w navi mam 3 kostki iso w sumie tam na aukcji pisało coś jak powpinać ale nie jestem pewny czy w navi plus będzie działać. Prosze o odpowiedzi ponieważ nie moge nic na ten temat znaleźć lub jest za ogólnie. Pozdrawiam i z góry dziękuje !
ok kolego posprawdzam i się odezwe. Bardzo dziękuje za odzew
[ Dodano: 2011-06-29, 13:33 ]
gościu mówił ze poszuka kostki zeby pozłanczać i zadzwoni. Czy potrzebna jest kostka? czy ten kabel jest tak zakończony kostką?
[ Dodano: 2011-06-30, 18:48 ]
siema byłemm u elektryka i zrobił mi tył i suba jeden kabelek wsadził w kostke ale gra ciszej bo niby wzmacniacz jest slabszy niż ten w navi. I szuka kostki zeby zrobić zmieniarke bo niewie chyba które do którego bo tam w czarnej kostce mam tylko ze 3 kabelki a przy tych od navi są z tymi końcówkami kabelki co tylko wsadzić w kostke, ale niewiem który jest który. I czy ma ktoś kabel albo końcówke do zmieniarki?

[ Dodano: 2011-06-29, 13:33 ]
gościu mówił ze poszuka kostki zeby pozłanczać i zadzwoni. Czy potrzebna jest kostka? czy ten kabel jest tak zakończony kostką?
[ Dodano: 2011-06-30, 18:48 ]
siema byłemm u elektryka i zrobił mi tył i suba jeden kabelek wsadził w kostke ale gra ciszej bo niby wzmacniacz jest slabszy niż ten w navi. I szuka kostki zeby zrobić zmieniarke bo niewie chyba które do którego bo tam w czarnej kostce mam tylko ze 3 kabelki a przy tych od navi są z tymi końcówkami kabelki co tylko wsadzić w kostke, ale niewiem który jest który. I czy ma ktoś kabel albo końcówke do zmieniarki?