i jak tam prace sie posuwaja bo dzieki temu tematowi i mi sie chce restaurowac moje robocze padlo bo szkoda mi troche ael'a w quattro z recaro i 6biegowa skrzynka
opisuj jak najwiecej bo to najbardziej motywuje
powiem tak wczoraj wrocilem z szwabi i ogladalem swoje slonko .... jest troszke do roboty ... zajelem sie czyszczeniem foteli i konserwacja ... od jutra zaczynamy z gosciem skladac srodek .... zrobie foty w najblizszym czasie ... pozdrawiam
[ Dodano: 2011-06-28, 20:15 ] mała rzecz a cieszy
[ Dodano: 2011-07-07, 23:00 ]
aktualizuje wszystkie focie ... no troszkę prac mnie jeszcze czeka ... doszło malowanie zderzaka przedniego ... wyrezalem jakieś tam kierunki ... myślę nad białym dachem i maską ... fota nie oddaje efektu czyszczenia skór ale jest kozak ;D
[ Dodano: 2011-07-07, 23:02 ]
ostatnie foto to nowy wydeszek ...
[ Dodano: 2011-07-31, 01:32 ]
Nowy fancik ;D
[ Dodano: 2011-08-02, 20:59 ] zakupione czerwone kierunki .... do tego przednie lampy w stanie idealnym (oczywiście Hella) ramie wycieraczki też już oryginalne ..... i pare tam drobiazgów t.j. przełącznik do el. lusterek i tym podobne które nie działały ;D ... P.S. za niedługo długo oczekiwana felga ;D pokażę jak zrobię zdjęcia ;D
[ Dodano: 2011-08-02, 21:19 ]
Tak wyglądała Aśka zanim ją przejąłem ;D
[ Dodano: 2011-08-13, 15:03 ]
sprężynki progresywne ;D i do tego nowy system Bose z A8 D2 już moje
[ Dodano: 2011-09-03, 22:30 ]
nowe buty ;D dla mnie kozak ...
[ Dodano: 2011-09-10, 17:36 ]
trochę zdjęć z prac ...
[ Dodano: 2011-10-07, 21:45 ]
dziś wrzucam foty z prac nad Aśką ... lakiernika odmówiłem ... postanowiłem że zwichrowane błotniki przednie wek ... zakupiłem całą AUDI w skórze , klimie itd. za śmieszne pieniądze ... blachy poszły do przekładki tzn . drzwi przednie , błotniki przednie ... dwie maski , elektryka ...i jeszcze zastanawiam się nad klimą ... co do tylnego spoilera ...mi sie podoba .... kwestia gustu ... ale prosił bym też o waszą ocene , pozdrawiam a to foto drugiej którą zakupiłem ... blacha poprostu powala na kolana w jakim stanie ... silnik jeszcze bardziej , jak zegarek chodzi ;D
[ Dodano: 2012-04-14, 11:02 ]
dawno mnie nie bylo wiec wrzucam aktualizacje planow ... kolor biala perla z palety porshe , czrny dach i pare akcentow .... ale pare planow jeszcze jest ... zdjecia wrzuce niebawem