Mam taki mały problem...mam radio Sony na mp3, 8 glosnikow + subwoofer seryjnie montowane i wszystko ladnie gra ale tylko na radiu
 Jak wlacze CD czy MP3 to utworki graja tylko na 2 przednich glosnikach, wiem o canach itd podpiete musi byc dobrze bo wszystkie glosniki na radiu graja ale nie na mp3
 Jak wlacze CD czy MP3 to utworki graja tylko na 2 przednich glosnikach, wiem o canach itd podpiete musi byc dobrze bo wszystkie glosniki na radiu graja ale nie na mp3  nie rozumiem tego i nie moge dojsc o co chodzi proszę o pomoc może ktoś wie o co chodzi albo miał taki przypadek...z góry dzieki
 nie rozumiem tego i nie moge dojsc o co chodzi proszę o pomoc może ktoś wie o co chodzi albo miał taki przypadek...z góry dzieki 

!!!!
!!!!
 Tzn po ręcznym podłączeniu radyjka JVC KD S721R przy włączeniu i zmianie stacji słychać trzaski. Kabelek sterujący wzmacniaczem podpiąłem do zasilania radyjka. Nie moge znaleźć innego miejsca w moim radiu na podłączenie tego, prawdopodobnie tu siedzi problem. Mógłbyś jakoś pomoc gdzie w moim modelu należy to podpiąć zeby wszystko było jak nalezy
 Tzn po ręcznym podłączeniu radyjka JVC KD S721R przy włączeniu i zmianie stacji słychać trzaski. Kabelek sterujący wzmacniaczem podpiąłem do zasilania radyjka. Nie moge znaleźć innego miejsca w moim radiu na podłączenie tego, prawdopodobnie tu siedzi problem. Mógłbyś jakoś pomoc gdzie w moim modelu należy to podpiąć zeby wszystko było jak nalezy   ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)