[A6 C4] Spryskiwacz i wycieraczka wariacje
[A6 C4] Spryskiwacz i wycieraczka wariacje
Witam, problem jest dość dziwny i tylko żeby się upewnić mojej tezy chce go opisać, wiec tak przy kupnie auta były właściciel powiedział ze tylną wycieraczka nie działa, wiec niedawno rozebrałem cała tylną klapę i dorwałem się do silnika postanowiłem go otworzyć i udało się rozruszałem wszystko i go złożyłem dałem pod prąd i działa
, po podpięciu do auta nie, winne były kable w słupku idące do klapy były w kiepskim stanie wszystko zrobiłem, podłączyłem wycieraczkę włączam chodzi pięknie ale cyrk się zaczął jak podłączyłem pompkę do spryskiwacza cza (Pompka jest padnięta strasznie długo pompuje płyn, i ciśnienie jest mizerne) a cyrk polega na tym podepnę pompkę wycieraczka nie działa (żadna funkcja) słyszę ze pompka ciągnie płyn po włączeniu spryskiwacza ale wycieraczka się nie rusza, nawet jak daje czasowe. Odłączam pompkę i wycieraczka rusz, i teraz moja tez Czy pompka spryskiwacza ma wpływ na wycieraczkę, czy to ze nie daje ciśnienia odłącza jakoś wycieraczkę?? Co o tym sądzicie??[/list]

Audi 100 C4 Sedan
Audi 80 B2 Sedan
Audi 80 B3 Sedan
Obecnie - Audi A6 C4 Avant
W planach Audi S6 C5
Audi 80 B2 Sedan
Audi 80 B3 Sedan
W planach Audi S6 C5
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
Szczerze mowiac to nie wiem, ale w zeszlym roku mialem Mazde 6 i tam tak bylo.
Jak sie skonczyl plyn to wycieraczki sie nie wlanczaly (chodzi wylacznie o tryb mycia szyby). Nigdy nie testowalem na sucho wiec nie wiem.
P.S.
U siebie mam plynu pod korek wiec nie moge Ci powiedziec czy da sie wlaczyc.
A czy jak wlaczysz przod to tyl tez nie idzie ?
Odchylales ramie od szyby ?
Jak sie skonczyl plyn to wycieraczki sie nie wlanczaly (chodzi wylacznie o tryb mycia szyby). Nigdy nie testowalem na sucho wiec nie wiem.
P.S.
U siebie mam plynu pod korek wiec nie moge Ci powiedziec czy da sie wlaczyc.
A czy jak wlaczysz przod to tyl tez nie idzie ?
Odchylales ramie od szyby ?
Byla: Audi 80 1.6, A6 2.4 V6, A6 1.9Tdi Saloon, Coupe Quattro typ 85, jest jak w opisie 

Przekaźnik załącza wycieraczki ale gdy tylko podepnę pompkę już nie, TheWitcher płynu mam pod korek, przód nie jest spięty z tyłem, tył się włącza oddzielnie. Sprawa wygląda tak jak jest odpięta pompka chodzi normalnie wycieraczka gdy tylko podepnę pompkę wycieraczka nie drgnie.
Audi 100 C4 Sedan
Audi 80 B2 Sedan
Audi 80 B3 Sedan
W planach Audi S6 C5
Audi 80 B2 Sedan
Audi 80 B3 Sedan
W planach Audi S6 C5