Panowie to ja pisałem o produktach STP zastosowałem je i nawet kolega z forum McKansy sam widział że problem z przycierającym się przestawiaczem kąta nie powrócił narazie
zalałem dwa środki STP i Xeramic ale koledzy poradzili aby dolewać STP ponieważ to widać na korekcjach wtrysków wiec tak robiłem czarny i niebieski razem można je mieszać pisze na opakowaniu narazie tłoczek śmiga aż miło a autko po 220 lata a dziś dolałem mixola bo ktoś tez tak radził i o wynikach poinformuję bo dziś znów szykuje się szybka traska w razie jak by nie pomogło to mam miejsce u Pana ÂŚmietany i pompa na stół
a mixola poradzili mi aby na bak lać około 200 do 300 ml
[ A6 C5 2.5 Tdi] dodatki do paliwa stp
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.

- spinacz2100
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szubert
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
o włanie o tym koledze z forum pisałm.
woziłem dziś dwie pompy na regeneracje i gadałem z facetem o tym dolewaniu sam potwierdził że miał kiedyś coś z mercem i dolał jakiegoś środka do czyszczenia wtrysków i jak ręką odjoł ale co do tego oleju to tak sobie mówił ani na tak ani na nie.
Są jakieś plusy ale i minus się znajdą co prawda z rozmowy z nim wywnioskowałem że nic się raczej nie stanie jak ktoś dolewa ale czy warto to tak naprawde sam nie wie...
woziłem dziś dwie pompy na regeneracje i gadałem z facetem o tym dolewaniu sam potwierdził że miał kiedyś coś z mercem i dolał jakiegoś środka do czyszczenia wtrysków i jak ręką odjoł ale co do tego oleju to tak sobie mówił ani na tak ani na nie.
Są jakieś plusy ale i minus się znajdą co prawda z rozmowy z nim wywnioskowałem że nic się raczej nie stanie jak ktoś dolewa ale czy warto to tak naprawde sam nie wie...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
spinacz powiem ci tak ja dziś dolałem mixola bo akurat tankowałem na xeramicu i stp czasem wywalało błąd 550 a na mixolu pomimo pałowania nic jak ręką odjął podjąłem jednak decyzję że w poniedziałek i tak pompa wędruje na stół do sprawdzenia i wtedy się okaże co to jest warte
kuki ja lałem na początku jak się zaczął przycierać to jeden czarny stp i xeramic niebieski potem na każdy bak następny lałem już niebieski stp z antyżelem a teraz tylko mixol na bak 200 do 300 ml
kuki ja lałem na początku jak się zaczął przycierać to jeden czarny stp i xeramic niebieski potem na każdy bak następny lałem już niebieski stp z antyżelem a teraz tylko mixol na bak 200 do 300 ml
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.