[usluga] Naprawa skrzyni biegów TIP TRONIC
-
- Forum Audi A6 / A7
[usluga] Naprawa skrzyni biegów TIP TRONIC
Gorąco polecam warsztat samochodowy ,,TRIO,, w Kicinie koło poznania! Chłopaki naprawdę znają się na skrzyniach automatycznych. Pełen profesjonalizm za pieniądze ,,do przyjęcia".
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 14:12 przez kamilholland1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Jeśli chodzi o objawy mojej awarii, to skrzynia nie wytrzymała "przelotu" przez niemcy do holandii ze średnią prędkością prawie 130... zaczęła mi wywalać olej, potem postępował uślizg sprzęgła i spadek prędkości. Od pierwszych objawów przejechałem ponad 200 km. Ostatecznie auto ledwo ruszalo z miejsca.
Byłem pewien że skrzynia jest do wymiany po takim katowaniu
Chłopaki z "TRIO" wymienili sprzęgło, pompę olejową, wszystkie uszczelki, symeringi itp, miskę olejową i sam już nie pamiętam co jeszcze, kasując ode mnie niecałe 4tyś pln. Dają gwarancję na pół roku bez limitu km.
Najbardziej spodobało mi się ich obeznanie z tematem automatów. Mają warsztat zawalony audicami itp, i te auta mają opanowane w malym palcu. Do tego wszystkie częśći na miejscu, więc naprawa krócej trwa.
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Byłem pewien że skrzynia jest do wymiany po takim katowaniu

Chłopaki z "TRIO" wymienili sprzęgło, pompę olejową, wszystkie uszczelki, symeringi itp, miskę olejową i sam już nie pamiętam co jeszcze, kasując ode mnie niecałe 4tyś pln. Dają gwarancję na pół roku bez limitu km.
Najbardziej spodobało mi się ich obeznanie z tematem automatów. Mają warsztat zawalony audicami itp, i te auta mają opanowane w malym palcu. Do tego wszystkie częśći na miejscu, więc naprawa krócej trwa.
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7