[Audi A6 C5] Fotele
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Filip
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
[Audi A6 C5] Fotele
Jakie przebiegi znoszą fotele w Audi A6. Pytam bo przy kubełkach zauważyłem, że lewy bok się wyciera prawie każde Audi jakie widziałem tak ma dlatego zastanawiam sie jakie przebiegi wytrzymuja do zrobienia sie dziury..?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Dużo też zależy od wagi pasażera czy kierowcy.. jak słoniątko gabarytowo to rozjeździ fotel po 50- 100 tys.
Jak mamy skórę i poprzedniego właściciela który nie dbał o nią to podobna sytuacja..trzeba pamiętać, że na skórzane fotele nie pakujemy się w skórzanych ciuchach..a jeszcze jak na kurtce są krople wody to działa to jak papier ścierny. To samo tyczy się wszystkich elementów dekoracyjnych spodni..ćwieki, blaszki itp. to wszystko wbija się w tapicerkę i chciał nie chciał rysuje trwale.
Jak mamy skórę i poprzedniego właściciela który nie dbał o nią to podobna sytuacja..trzeba pamiętać, że na skórzane fotele nie pakujemy się w skórzanych ciuchach..a jeszcze jak na kurtce są krople wody to działa to jak papier ścierny. To samo tyczy się wszystkich elementów dekoracyjnych spodni..ćwieki, blaszki itp. to wszystko wbija się w tapicerkę i chciał nie chciał rysuje trwale.