[ All ] Ranne odpalanie NAVI
[ All ] Ranne odpalanie NAVI
Witam. Mam pytanie odnośnie mojej navigacji w RNS-E.Gdy rano odpalam auto i jest jeszcze zimne navigacja włancza się i chodzi bez problemu ale gdy auto pochodzi trochę i się nagrzeje navi przestaje mi czytać płytkę.Prosi o sprawdzenie płytki albo o włożenie.Co może być przyczyną takiego zachowania radia? czy została mi już tylko wizyta w servisie.
Co może być że raz czyta raz nie.Czy ktoś może miał podobny problem i może mi pomóc,za miesiąc wybieram się do polski i fajnie by było jakby navi normalnie pracowała.Z góry wielkie dzięki dla ludzi mądrzejszych ode mnie.

-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ernesto
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
mam ten sam problem tylko mi nie czyta po okolo 5 godz, działania ,a posiadasz spolszczenie czy na ori sofcie masz ? koles mi sugeruje ze u mnie to przez spolszczenie jutro wgram znowu ten co miałem poprzednio ( 0660 ) to dam znac czy pomoglo 
dzisiaj zapodalem plyte czyszczaca i od okolo 6 godzin dziala non stop , mialem jeszcze tak ze jak chcialem wpisac trase to czasami sie wieszalo teraz szybko to chodzi ,zobaczymy jak sie cos zmieni to wgrywam nowy soft

dzisiaj zapodalem plyte czyszczaca i od okolo 6 godzin dziala non stop , mialem jeszcze tak ze jak chcialem wpisac trase to czasami sie wieszalo teraz szybko to chodzi ,zobaczymy jak sie cos zmieni to wgrywam nowy soft
Nie mam spolszczenia jadę na oryginalnym sofcie.Nie bardzo wiem gdzie taka płytkę czyszczącą kupić w Anglii ,ale najlepszy numer to jest, że pojechałem do servisu Audi w Kings Lynn (jak ktoś wie gdzie to jest to stanowczo nie polecam - lenie i partacze) powiedziałem dla gościa co jest z navi on zabrał samochód na warsztat i po pół godzinie wraca oddaje mi auto i mówi,że muszę wymienić radio bo te jest padnięte.Mogą mi to zrobić na miejscu za bagatela 870 funtów <szok> Gość chyba nie bzykał ostatniej nocy.Zabieram ten problem z sobą do polski pewnie tu rozwiąże go taniej i szybciej. ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ernesto
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
plytke zaly zestaw do lasera i plytek zakupilem w sklepie za 2 euro ale sa tez w malplin , tesco , pc word,darek858 pisze:Nie bardzo wiem gdzie taka płytkę czyszczącą kupić w Anglii
tutaj tez sami tacy fachowcy sa w ( Irl. )darek858 pisze: zabrał samochód na warsztat i po pół godzinie wraca oddaje mi auto i mówi,że muszę wymienić radio bo te jest padnięte