Witam wszystkich forumowiczów mam duży problem:
mianowicie rano włączyłem wycieraczki i mi nie działały po chwili jednak się lekko poruszyły..Wracając z pracy spr i idą bardzo wolno co to może być i jak to naprawić od czego mam zacząć i jeszcze jedno chciałem się dostać do silniczka ale ciężko i słychać co kilka sekund takie pykniecie..
[ A6 C5] Wycieraczki problem
Brat mi to wszystko zdemontował i się okazało ze silniczek jest ok i nasmarował mi to wszystko bo ciężko chodziło..ale mam inny problem mówił, że aluminiowy kawałek trzymający ten silniczek jest pęknięty i muszę kogoś poszukać kto mi go pospawa.
[ Dodano: 2011-05-26, 22:03 ]
mam ułamane ucho z MECHANIZMU SILNIKA WYCIERACZEK i nie wiem czy montować czy spawać czy szukać na allegro urwane mam jedno z uszek mocujących z lewej strony
[ Dodano: 2011-05-26, 22:03 ]
mam ułamane ucho z MECHANIZMU SILNIKA WYCIERACZEK i nie wiem czy montować czy spawać czy szukać na allegro urwane mam jedno z uszek mocujących z lewej strony
Zan lazłem wcześniej opis od kolegi już mam ust pozycje zerowa i nie uruchamia się wycieraczka po przekręceniu zapłonu ale mam inny problem nie potrafię jej ostawić jest na środku i po włączeniu wycieraczki idzie w lewo i prawo i znowu ustawia się na środku nie mam pojęcia jak to ustawić pol dnia to robię nawet bawiłem się ta pozycja zerowa i nic..
[ Dodano: 2011-06-01, 15:56 ]
Już opanowane śmiga aż milo.....
[ Dodano: 2011-06-01, 15:56 ]
Już opanowane śmiga aż milo.....