[ All ] Tłumik Sportowy
- adsense1234
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: adsense
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[ All ] Tłumik Sportowy
witam wszytkich , Chwilowo jestem w polsce i kozystajac z sytucaji chciałem zmienic u siebie tłumiki bo przy otwartym dachu wogole nie słychac tej v6 a chwilowo mam a4 cabrio 2003 rok z silnikiem 2,4 , czy ma ktos namiary na kogos kto robi tłumiki na zamowienie lub mozecie cos polecic najlepiej z okolicy bydgoszczcy , bo niechce kupowac byle czego z allegro zeby mi głowa nie odpadła od chałasu chyba ze mozecie cos polecic
Witam panowie dzis zamontowany zostal tlumik do mojej disi z zalozenia firmy powerflow mial to byc pomrok basowy a w praktyce to momentami nie wiem czy nie jest cichszy niz standardowy tlumik czy ktos cos moze doradzic
???????????!!!!!!!!!! Z gory Dziekowa

Likom-Tomek: Jesli pomoglem zaznacz to
!!!!

gembas pisze:Ja mialem remusa w poprzedniej a6 2.4 i ladnie basowo brzmial przy dodawaniu gazu,takze polecam [url=http://images46.fotosik.pl/842/b1ae3b644cd3a50fmed.jpg]Obrazek[/URL]
super ale ja juz kupilem tlumik a oddac go nie idzie ....

Likom-Tomek: Jesli pomoglem zaznacz to
!!!!

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
Na Twoim miejscu to bym się 3 razy zastanowił.gembas pisze:Czyli rozumiem ze warto jak najbardziej?
Sam wydech nie jest tani a żeby go upchać do C5 to czeka Cie dodatkowa rzeźba i koszty.
Jeżeli seria nie wyrabia w 2.7t to na pewno są tańsze sposoby na uwolnienie wydechu.
I tak jak pisałem wyżej cat back-a nie montuje się dla dźwięku.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Jak wywalisz środkowy to może byc głośno. Jeździłem kiedyś z kolegą jego 1.8 T zrobionym na ponad 300 KM.. wydech był 2,5 cala przechodzący w 2 x 2,25 cala zakończony dwoma końcowymi. Od turbiny do końcowych wolny od puszek. Było głośno..na tyle, że przy pełnej pipie kolega siedzący na tylnej kanapie nie kontaktował za bardzo o czym rozmawia kierowca z pasażerem