Pozdrawiam
A w twoim wypadku przekładka była samego słupka czy z osprzętem??oli80 pisze:Zobacz jaki mam silnik w profilu,ten silnik w porównaniu z AFB to całkiem inna bajka
mimo że muj AFB był 100% sprawny to i tak go wymieniłem i jestem bardzo zadowolony
Szacun, że się nie "boisz". Wiadomo, kto nie próbuje ten nie ma, ale ryzyko to ryzyko. Może i jestem cianias ale przy tych śrubeczkach, kabelkach, jakbym sam się na tym nie znał (a nie znam się) to chyba nie oddałbym komuś do zrobienia tak poważnej rzeczy za też nie małe pieniądze. Takie mam zdanie, tym bardziej, że samo Audi nie przewidziało wielu rzeczy, dopiero z perspektywy czasu wyszło na jaw co i jak działa. Nie mówię, że nie wyjdzie, ale SZACUN za odwagęCin pisze:Witam kupiłem a6 2,5tdi z 2000r 150KM automat quattro ( ma wszystko co mogło być na wyposażeniu ) z uszkodzonym silnikiem. ...
Pewnie masz racje, cena potrafi zmienić pogląd. Z ciekawości, ściągasz dla siebie czy głównie handel? Sorry za pytanie, ale może się kiedyś odezwę zapytam, może coś dobrego zaproponujesz w dobrej cenie heheCin pisze:...A pewnie jak byście sie dowiedzieli za ile to by była kolejka chętnych...
Przeczytałem to juz z 4 razy i właśnie tam jest kilka informacji trochę mylnych dla mnie odnośnie AKN bo niby nie do każdego można przełożyć sam słupek. Dlatego prosił bym aby ktos wtajemniczony napisał mi jak krowie na miedzy ( zawsze głównie benzyna teraz diesel sie trafił) który słupek sie nadaje ( ewentualnie co trzeba zmienić) a który kategorycznie odpada w moim przypadku oczywiście jedynie mówimy o poprawionych. Z góry dzięki wielkie za porady.