Witam mam taki problem że nie działają mi migacze a wraz z nimi wycieraczki ale awaryjne są . Przeczyściłem przerywacz bo gdzieś wcześniej wyczytałem ze to może to i nadal nic. jak włączę kierunek to postojówki są i jest sygnał ze się świecą na wyłączonym zapłonie , co to może być proszę o pomoc z góry dziękuje bo mnie już trafia a auto jest mi potrzebne cały czas
bezpiecznik jest ok ale kiedy odpalę klimę i daje większy nadmuch to właśnie ten bezpiecznik pada i wtedy nie mam wycieraczek, migaczy i klimy a awaryjne sa kopiłem nowy przerywacz ale ten ma 10pinów i tez nie działa bo mój jest 9pinowy a ten 10pinowy jest nówka i jest z w oznaczeniu k a w moim starym jest c ale to dlatego bo najpierw zmienili na d a potem na k nie wiem co dalej pomocy
jeżeli nie włączam klimy to bezpiecznik jest ok ale migacze wtedy działają szybciej bo mam we włączniku zmostkowane drucikiem aby w ogóle coś było i świeciło prąd do wtyczki dochodzi wszędzie a jak wepnę przerywacz to jest lipa i tylko awaryjne działają a migacze i wycieraczki nie