(SPOTKANIE INEGRACYJNE) pozniej bedziemy myslec co dalej
Gorzow Wlkp zlociki i spociki Czy sa chetni na spotkania
- fenix185
- Forum Audi A6 / A7

(SPOTKANIE INEGRACYJNE) pozniej bedziemy myslec co dalej
ZAPRASZAM WSZYSKICH Z WOJ.LUBUSKIEGO NA ZLOTY I SPOTY W GORZOWIE WLKP WIECEJ INFO. viewtopic.php?t=6718
-
leonulim
- fenix185
- Forum Audi A6 / A7

przykro mi ze niedasz rady odebrac autka ja swojego nawet niemam czasu wstawic do lakiernika heheh a co do terminu to niedziele 15.Maj 2011 godzina 13.00 a to dla tego ze w niedziele wiekszosc klubowiczow niepracuje i pewnie sie pojawi jak bedzie nas wiele to moze ustalimy nastepny termin na ktory tez dasz rade wpasc pozdro i do zobaczenia panowie w niedzielediabeelek pisze:Ta niedziela odpada bo nie bede mial auta... stoi u lakiernika.
ZAPRASZAM WSZYSKICH Z WOJ.LUBUSKIEGO NA ZLOTY I SPOTY W GORZOWIE WLKP WIECEJ INFO. viewtopic.php?t=6718
- fenix185
- Forum Audi A6 / A7

to fajnie wpadajcie od 2 lat proboje rozkrecic cos w Gorzowie z posiadaczami Audi i mysle ze w tym roku sie uda i wkoncu bedziemy mieli jakis team 
-
diabeelek
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Filip
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
fenix185 i przez te dwa lata nikt sie nie znalazl?
jutro i w niedziele sa targi motoryzacyjne. ja autko odebralem od lakiernika ale niestety nie mam wogole czasu w ten weekend...
[ Dodano: 2011-05-13, 21:54 ]
grilek jak najbardziej i w czerwcu tez mi pasuje bo maj troche zalatanny i bez funduszy. tylko gdzie taki grilek?
[ Dodano: 2011-05-13, 21:56 ]
mozna nawet jakis wypadzik na pobliskie jeziorko zrobic albo na poligon i tam zrobic sobie grilka;-)
jutro i w niedziele sa targi motoryzacyjne. ja autko odebralem od lakiernika ale niestety nie mam wogole czasu w ten weekend...
[ Dodano: 2011-05-13, 21:54 ]
grilek jak najbardziej i w czerwcu tez mi pasuje bo maj troche zalatanny i bez funduszy. tylko gdzie taki grilek?
[ Dodano: 2011-05-13, 21:56 ]
mozna nawet jakis wypadzik na pobliskie jeziorko zrobic albo na poligon i tam zrobic sobie grilka;-)
-
leonulim