Witam, jestem kompletnie nowy na tym forum i powiem szczerze ze jak dla mnie nie jest latwo znalezc interesujace mnie tematy. Ale do rzeczy, Po nacisnieciu przycisku telefon wyskakuje mi informacja "telephone is not installed" czyli ze telefon nie jest zainstalowany. Poprzedni wlasciciel zainstalowal Parrota ktory dziala znakomicie (ksiazka tel itp) ale orginal to orginal.
W zwiazku z tym moje pytanie brzmi: co potrzebuje aby uaktywnic orginal i czy ktokolwiek (oczywiscie nie za darmo) zrobilby mi to pod koniec lipca poczatek sierpnia. Wiecej info o tym ktoredy bede jechal przez polske dla zainteresowanych.
Nie chce sam grzebac w sofcie bo czytalem placvz osob ktore na manualu maja komunikat o wcisnieciu hamulca aby zmienic bieg.
pozdrawiam
[ A6 C6 Avant] Telefon Bluetooth Zalozenie przez klubowicza
-
- Forum Audi A6 / A7
[ A6 C6 Avant] Telefon Bluetooth Zalozenie przez klubowicza
dziekuje za pomoc
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jezeli chcesz miec orginal musisz kupic modul BT jak chcesz moge ci zalatwic modul z mikrofonem i okablowanie
z podlaczeniem tez nie bedzie problemu. Jestem z uk luton tak wiec nie masz az tak daleko jak bedziesz zainteresowany pisz na PW pozdro

Wykonane mody Audi A6
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam, dziekuje za szybka odpowiedz, jestem z Portsmouth, moj mail lisprzemyslaw@o2.pl zobacze co to jest ten modul bt. prosze o kontakt na maila. fabiano moze ja mam ten modul?fabiano82 pisze:Jezeli chcesz miec orginal musisz kupic modul BT jak chcesz moge ci zalatwic modul z mikrofonem i okablowaniez podlaczeniem tez nie bedzie problemu. Jestem z uk luton tak wiec nie masz az tak daleko jak bedziesz zainteresowany pisz na PW pozdro
po blizsze info proszeo kontak napewno zadzwonie
[ Dodano: 2011-05-14, 12:15 ]
Witam, fabiano82.
Mozesz mi podac koszta tego wszystkiego, znalazlem modul bt na allegro ale bez kabla. Bardzo prosze takze innych o wlączenie sie do odpowiedzi na moje pytania
dziekuje
[ Dodano: 2011-05-20, 20:44 ]
Witam, cos cisza co do mojego pytania, moze je troche uscisle. Poszukuje osoby z klubu do aktywacji ukrytego menu (aku, olej itp) oraz do podlaczenia wejscia AV do podlaczenia iphona i aktywacji tego w menu
Co do Telefonu czekam na odpowiedz Fabiano82
Dla zainteresowanych z Polski podaje gdzie bede.
pierwszy tydz sierpnia szczecin, koszalin a w drugi jade do czestochowy, belchatowa i do zakopanego. Prosze o propozycje

dziekuje za pomoc