[kuj-pom] Spotkanko ?
Witam!
Prosze o pomoc, gdyz mam problem:
podczas jazdy po prostej drodze Zapalila mi sie kontorlka Airbag. Nigdy wczesniej takie cos nie mialo miejsca- kontrolka zapalala sie i gasla po ok 3 sekundach. Teraz zapala sie na zaplonie razem z pommaranczowa kontrolka klucza, po czym swieci sie tylko czerwona.
Moze mi ktos skasowac blad? Lub wskazac miejsce/osobe, ktora mi to zrobi? Jest to bardzo pilne, poniewaz musze wyjechac jutro wieczorem i wolalbym, zeby poduszki byly aktywne.
Jestem z Torunia.
pozdrawiam
tabar
Prosze o pomoc, gdyz mam problem:
podczas jazdy po prostej drodze Zapalila mi sie kontorlka Airbag. Nigdy wczesniej takie cos nie mialo miejsca- kontrolka zapalala sie i gasla po ok 3 sekundach. Teraz zapala sie na zaplonie razem z pommaranczowa kontrolka klucza, po czym swieci sie tylko czerwona.
Moze mi ktos skasowac blad? Lub wskazac miejsce/osobe, ktora mi to zrobi? Jest to bardzo pilne, poniewaz musze wyjechac jutro wieczorem i wolalbym, zeby poduszki byly aktywne.
Jestem z Torunia.
pozdrawiam
tabar
carlos, wlasnie to sie stalo tak nagle, ze nie wiedzialem co sie stalo.. na prostej drodze, bez zadnego manewru, gwaltownego skretu, czy hamowania... po prostu sie zatrzymalem przed swiatlami i zapalila sie kontrolka. zgasilem silnik, zapalilem i juz nie zgasla. Czy mialbys moze jutro czas po godzinie 14.30? podjade do Ciebie, spisalbym diagnoze i skasowalibysmy bledy. Rozumiem, ze jestes z torunia?