[A6 C4 2.5 TDI AEL QUATTRO] Mój smerf :) US/JAPAN
-
user
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jak ci się jeździ na h&r? o wiele bardziej twardo od sreii?
Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
-
user
Dzis założone letnie kapcie
mysle o 19 rs6 ale jak zobaczylem ja na bolero to mi sie banan na japie pojawił
![Obrazek]()
Uploaded with ImageShack.us
![Obrazek]()
![Obrazek]()

Rewelka te bolero, a smerf też niczego sobie. 
Rozmiar feli to 17" jeśli się nie mylę a pozostałe wymiary? Podaj wszystkie wymiary bo rozglądam się za takimi i chcę znać dokładnie żeby wiedzieć przy zakupie czy to taki rozmiar jak trzeba, a u Ciebie widzę że pasują extra.
A jeszcze mała prośba jak znajdziesz wolną chwilę to podaj mi odległość miedzy osią koła a krawędzią błotnika w przodzie i tyle, to tak dla porównania z moim zawieszeniem.
Z góry wielkie dzięki
U mnie wg kodów wyposażenia jest sportowe zawieszenie, choć tył jest jakoś dziwnie wysoki, może poprzedni właściciel coś kombinował.
Rozmiar feli to 17" jeśli się nie mylę a pozostałe wymiary? Podaj wszystkie wymiary bo rozglądam się za takimi i chcę znać dokładnie żeby wiedzieć przy zakupie czy to taki rozmiar jak trzeba, a u Ciebie widzę że pasują extra.
A jeszcze mała prośba jak znajdziesz wolną chwilę to podaj mi odległość miedzy osią koła a krawędzią błotnika w przodzie i tyle, to tak dla porównania z moim zawieszeniem.
Z góry wielkie dzięki
U mnie wg kodów wyposażenia jest sportowe zawieszenie, choć tył jest jakoś dziwnie wysoki, może poprzedni właściciel coś kombinował.
A6 2,5 TDI AEL