heheh 2.6 benzyna też dobrze zamiata i jest ok
Do Olsztyna to prawie norma było 160 no ale i były momenty, gdzie trzeba jechać 80 było
Ale nie no nie mogę taka fajna a6-tka była. Szkoda ze musiałeś sprzedać
no niestety musiałem a tego bączka miałem w atrakcyjnej cenie do wyrwania także mam autko i trochę hajsu spłaconego. Najlepsze że moja jak i Miśka miała być na forum kontynuowana ale nie widać żeby kontynuowali projekty
1.9TDI ekonomia mnie zmusiła :D i tak wile szybszy jak 1.8T w a6 przy tym wącha paliwo. ÂŻadnego psa ani innej istoty nie zabiło. A4ka rozjechałem w woli ścisłości warchlaczki :D
teraz lepiej się opłaca jeździć na gazie bo benzyna i ropa ta sama cena =drogo 5zł kto to widział toć to siok
Ale no jak na 1.9 TDI to i tak spali mało
no więcej jak 8 mi nie weźmie teraz a paliwo mam za 4.20 :D także lajcik. Gazu się boję szczególnie do turbo benzyny ;P bo myślałem o tym żeby do a6tki wsadzić. ale jak ja średnio co roku zmieniam auta to mi się nie opłaca
Jest i Car audio jestem z niego bardzo zadowolony. Radio jakie wybrałem to Kenwood KDC-4057U na subie i wzmaku od u-Dimension, który to mnie nie zawiódł już drugi raz. Uzyskałem dzięki temu fajny głęboki basik jest dla mnie ok. Głośniki w drzwiach na wygłuszeniu i pod Kenwoodzikiem ożyły ale z czasem przodzik też pójdzie do modernizacji.
No i Efekt ramek na liczniku (jeszcze bez bonusu niedługo i to założę )
No i zrobiłem troszkę zdjęć wnętrza po moich małych modach. Sorry, że tak brudno ale nie mam czasu się wsiąść za to, sam siebie nie poznaję. Na urlop jak obszyje całe wnętrze to i wypiorę fotele i posprzątam.
skończyłem licznik
Jakby ktoś nie ufał zdjęciom to jest pokazany stan lakieru po myciu dokładnym jak będę miał czas to wywoskuję Turtlem
A co do zdjęć to na dole te białe kreski to nie rysy a sznurki ze szmatki :D nie pucujcie auta czarnego białymi ściereczkami i mikrofibrami bo zostają białe wiórki :D:D
Zdjęć trochę wykonanych badziewnym telefonem i byle jak w małej rozdzielczości moim sami teraz oceńcie sobie lakier i autko ÂŻeby ktoś nie gadał że tamte zdjęcia z ogłoszenia były przerabiane photoshopem czy cos :D Po prostu lustrzanka wyłapie auto i jakość wszystkiego a komórka zrobi zdjęcie bo zrobi w byle jakim świetle i byle jak to wygląda dlatego dodałem i filmik