AUDI A6 2.4 QUATTRO B i G wiosna
AUDI A6 2.4 QUATTRO B i G wiosna
witam z racji braku czasu nie było mnie przez kilka miesiecy ale mam nadzieje ze moje zdjecia wam troche wyjasnia ![Obrazek]()
today, tomorrow... quattro
wstawiam foto z wiosennego sprzatania
[ Dodano: 2011-05-06, 22:23 ]
na jednym ze zdjec widac jest nowiutkie oponki i powiem tyle, ze sa to chinskie oponki i jestem zadowolony dzisiaj zalozylem i o dziwo proste i dobrze sie wazyly i kjedzie sie swietnie
[ Dodano: 2011-05-06, 22:30 ]
Poszły nowiutkie oponki, wywazenie wszystkich kolek, wczoraj bylem ukolegi od gazu i poustawiane wszystko jest git, pali duzo bo padnieta jest jedna sonda i podgrzewanie w obydwu nie dziala wiec do wymiany, poza tym gites.
Hamulce zrobione poszly nowe klocki Remsa,
nowiutki fitr kabinowy,
odgrzybiana klima,
Poza tym w planach:
-posadzic nieco nizej,
-renowacja tapicerki,
-malowanie nadwozia tu i tam
[ Dodano: 2011-05-06, 22:23 ]
na jednym ze zdjec widac jest nowiutkie oponki i powiem tyle, ze sa to chinskie oponki i jestem zadowolony dzisiaj zalozylem i o dziwo proste i dobrze sie wazyly i kjedzie sie swietnie
[ Dodano: 2011-05-06, 22:30 ]
Poszły nowiutkie oponki, wywazenie wszystkich kolek, wczoraj bylem ukolegi od gazu i poustawiane wszystko jest git, pali duzo bo padnieta jest jedna sonda i podgrzewanie w obydwu nie dziala wiec do wymiany, poza tym gites.
Hamulce zrobione poszly nowe klocki Remsa,
nowiutki fitr kabinowy,
odgrzybiana klima,
Poza tym w planach:
-posadzic nieco nizej,
-renowacja tapicerki,
-malowanie nadwozia tu i tam
Ostatnio zmieniony 07 maja 2011, 15:51 przez deejay, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do farb to nie wiem czy jakieś są ale byłoby fajnie gdyby były nie słyszałem a tak wogóle odnosnie wydechowych to zbieram rurki na kompletny z nierdzewki ale jak wiadomo. robocizna takiego tania nie jest ale sie zobaczy co to wyjdzie
[ Dodano: 2011-05-08, 12:03 ]
tak wiec trzeba sie w oncu pochwalic i tym mamy z kumplami takla sobie kapele narazie zaczynzmy ale juz kilka wesel mamy na lipiec i sierpien wiec tak to tez kosztowne zajecie jest wiec kilka zlotych poplynelo ze mnie a oto foto
[ Dodano: 2011-05-08, 12:07 ]
pozxa tym tak wczesniej wygladala moja furka ktora jezdzilem
![Obrazek]()
a to link do sąsiedniego forum
http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=76012
[ Dodano: 2011-05-16, 22:08 ]
[ Dodano: 2011-10-19, 12:32 ]
heyka długo mnie nie było na forum ale to ewidentnie z braku czasu. Także walczyłem ze skórą w środku i odnowiłem wyszło zajefajnie wstawię fotki niebawem. |Poza tym w weekend malowanie mojego autka sam oczywiście z bratem może ogarniemy jakos temacik lakier jest podkłady są i jazda z relingiem i drz\wi nieco i zima w pełni może być. Poza tym śmiga.
[ Dodano: 2011-05-08, 12:03 ]
tak wiec trzeba sie w oncu pochwalic i tym mamy z kumplami takla sobie kapele narazie zaczynzmy ale juz kilka wesel mamy na lipiec i sierpien wiec tak to tez kosztowne zajecie jest wiec kilka zlotych poplynelo ze mnie a oto foto
[ Dodano: 2011-05-08, 12:07 ]
pozxa tym tak wczesniej wygladala moja furka ktora jezdzilem
a to link do sąsiedniego forum
http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=76012
[ Dodano: 2011-05-16, 22:08 ]
<szok> i tak dzisiaj z racji wolnego dnia rozebrał to i tamto a więc
-zdjęta osłoną silnika i wymontowany ezektor, oczywiście zapchany miał kruciec odpowiadający za odpowietrzenie głowic więc przepchniety i działa, preparat to tzw karbon uzyczony przez chłopaków z gazowni he ,dzięki im za pomoc.
-poza tym wymienione wszystkie przewody podcisnien na nowe ich wymiar to 4 i trzeba pamiętać wymieniać po jednym bo jest ich troszkę.
-malowanie zaciskow hamulcow srebrny chrom z hammerite i logo age w orange nawet wyszło spoko.
Tyle udało mi sie dzisiaj zrobić
Jeżeli to pomoże to w ezektorze jest tak kruciec do serwa można dmuchać nie można zasysac a w ten mały od głowic działa w obie strony![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ Dodano: 2011-10-19, 12:32 ]
heyka długo mnie nie było na forum ale to ewidentnie z braku czasu. Także walczyłem ze skórą w środku i odnowiłem wyszło zajefajnie wstawię fotki niebawem. |Poza tym w weekend malowanie mojego autka sam oczywiście z bratem może ogarniemy jakos temacik lakier jest podkłady są i jazda z relingiem i drz\wi nieco i zima w pełni może być. Poza tym śmiga.