[A6 C4] 2.5TDI 140PS 6 GANG. (Sprzedany)
- robak26
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Farciarz. Hi,hi...szybki-ens pisze:robak26, paczaj
http://allegro.pl/show_item.php?item=1567367286
z tą przesyłką tylko coś mu się pomyliło ale go sprostuje

- robak26
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Widzę ,że sprzedałeś. He,he...leonulim pisze:robak26, Tak ale chodzi mi nie tyle o kabel tylko wtyczke, lubie jak wszystko wygląda jak oryginał, I nic na to nie poradze , myśle że na dniach coś wyrwe a do tego czasu zdążę sprzedać swój sprzet z bagażnika, nawet za dobrą kaske licytują na allegro .
kasiarka, biorę się za rurki.
Jeszcze chwila. He,he...
Pozdro.
robak26, tylko teoretycznie , guwniarz poprosił o wycofanie oferty szkoda że 2 godz przed końcem a mnie nie było przed kompem bo niunie rozgrzebałem no i pech kupił , ciekawi mnie co dalej bedzie, pewnie nie zapłaci i trza bedzie negatywa puścić.
Ale cóż wazne że nowe mody u mnie są jutro zrobie kilka fotek i wsadze do popatrzenia .
No i jeszcze jedno , razem z Kamilem kupujemy suby od tego samego gościa Kamil mi odbierze i za normalną kase wyśle zgodził sie gość za 150 mi też oddać .
Ale cóż wazne że nowe mody u mnie są jutro zrobie kilka fotek i wsadze do popatrzenia .
No i jeszcze jedno , razem z Kamilem kupujemy suby od tego samego gościa Kamil mi odbierze i za normalną kase wyśle zgodził sie gość za 150 mi też oddać .