[ A6 C5] czy takie lampy moge zalozyc ?
-
- Forum Audi A6 / A7
Jak dla mnie ABSOLUTNIE.
Jak dla mnie te paski ledowe pasują tylko i wyłącznie przy samochodach seryjnie w to wyposażonych, a zakładanie na siłe czegoś, co jest modne nie ma najmniejszego sensu, bo wtedy można wybrać się Audiczką na Polagre do Poznania.
Pozdrawiam.
Jak dla mnie te paski ledowe pasują tylko i wyłącznie przy samochodach seryjnie w to wyposażonych, a zakładanie na siłe czegoś, co jest modne nie ma najmniejszego sensu, bo wtedy można wybrać się Audiczką na Polagre do Poznania.
Pozdrawiam.

KOŁO, GLEBA I NIC WIęCEJ NIE POTRZEBA.!
Lampy są ok , ale te paski LED masakra, za duże swiatełka, całkowicie nie praktyczne. Tandeta.
TAK możesz założyć i robić wiejski tunnig.
Ja już ostatecznie zdecydowałbym się założyć efekt bmw
ale nie jestem przekonany do konca
z tym, że masz możliwość wyboru kolorów oświetlenia tych "kółek" niebieski , czerwony, bialy, zielony itd
TAK możesz założyć i robić wiejski tunnig.
Ja już ostatecznie zdecydowałbym się założyć efekt bmw

z tym, że masz możliwość wyboru kolorów oświetlenia tych "kółek" niebieski , czerwony, bialy, zielony itd

-
- Forum Audi A6 / A7
Ta, jasne, a przy przeglądzie oddają ci dowód i każą zmieniać żarówki. Sam to przerabiałem jakieś 2 tygodnie temu. Byłem na przeglądzie i mam niebieski te ringi, to gościu kazał mi albo zmienić lampy, albo żarówki. Ja pojechałem na inną stację diagnostyczną i udało się przejść przegląd. Powiedziałem, że tak już kupiłem i nie wiedziałem, że nie można mieć niebieskich. 

- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Ludu ratunku! Chcesz lamp BMW, kup BMW. Nie stać Cię? Masz problem. Ale nie róbcie z Audi wiesiowozu bo nie przystoi
Te lampy nie pasują do bryły C5. Audi nie ma tej agresywności co BMW. To jest dostojna limuzyna. In pro na tył, jak najbardziej, ale nie jakieś ledy, angel eyesy i inne oringi na przód
Litości... 

-=Rafal=- pisze:Ludu ratunku! Chcesz lamp BMW, kup BMW. Nie stać Cię? Masz problem. Ale nie róbcie z Audi wiesiowozu bo nie przystoiTe lampy nie pasują do bryły C5. Audi nie ma tej agresywności co BMW. To jest dostojna limuzyna. In pro na tył, jak najbardziej, ale nie jakieś ledy, angel eyesy i inne oringi na przód
Litości...
Może czytaj dokładnie a później komentuj

osobiscie jestem za tunningiem , ale delikatnym , wysublimowanym. Choinki z auta nie lubię robić. Jakieś ledy , a widziałeś ledy z tylu ? samochod wyglada fajnie i jest "odswieżony" chyba że preferujesz stare i wyblakłe paronastoletnie wysluzone lampy
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)

- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
marcinuk, moja wypowiedź była kierowana do ogółu. Również do autora tematu. 
Ty mi ledów nie pokazuj tylko czytaj ze zrozumieniem Kolego.
Jestem przeciw JAKIMKOLWIEK ledom, czy ringom z przodu. Bo to jest wieś i nic więcej.
Poza tym napisałeś że byś się ostatecznie zdecydował. Czyli w jakiś sposób to popierasz.
Wniosek? W jakimś stopniu cenisz i popierasz tą tandetę.
KucaQ, jest doskonałym przykładem wsi na forum
Wystarczy podziwiać jego wypociny
Powodzenia KucaQ.
A co do wyblakłych lamp? Przepolerować klosze z przodu, wypastować i będzie pięknie
Pozdrawiam

Ty mi ledów nie pokazuj tylko czytaj ze zrozumieniem Kolego.
In pro, to jest właśnie to co podesłałeś w zdjęciach. Ledy na tył auta. I widziałem ledy z tyłu. Sam jestem na etapie ich kupowania.-=Rafal=- pisze:In pro na tył, jak najbardziej
Jestem przeciw JAKIMKOLWIEK ledom, czy ringom z przodu. Bo to jest wieś i nic więcej.
Poza tym napisałeś że byś się ostatecznie zdecydował. Czyli w jakiś sposób to popierasz.

KucaQ, jest doskonałym przykładem wsi na forum

A co do wyblakłych lamp? Przepolerować klosze z przodu, wypastować i będzie pięknie

Pozdrawiam
-=Rafal=- teraz mi juz wmawiasz że zdecydowałbym się
nic na siłe.
Wczesniej pisałeś że żadnych LED z przodu też to popieram bo te świecące sznurki wygladają tandetnie i czy to lampy czy zamontowane w miejsce przeciwmgielnych to i tak wyglada to żenująco.
Ja tutaj chciałem zwrócić uwagę że z dwojga złego wybrałbym te co pokazałem. Nie że chcę je zamontować.
Troszkę źle odebrałeś moje intencje. Ale ok to jest forum i trzeba się wypowiadać.
A kolegi nie musisz obrażać, skoro lubi taki tunnig to niech ma , skoro się cieszy i sprawi mu o przyjemność to proszę.
O gustach sie nie dyskutuje :P
Opinia jest jedna i wyraża ją 99% posiadaczy audi i nie tylko Nie robić choinki z auta, nie wstawiac nowego w stare typu przeróbki c5 na c6 bo widzialem juz to.
Co do LED na tył . masz może linka z allegro do kogos kto ma prawdziwe inPro a nie made in china podrobki. Bo nawet na ebayu są made in china.
[/b]

Wczesniej pisałeś że żadnych LED z przodu też to popieram bo te świecące sznurki wygladają tandetnie i czy to lampy czy zamontowane w miejsce przeciwmgielnych to i tak wyglada to żenująco.
Ja tutaj chciałem zwrócić uwagę że z dwojga złego wybrałbym te co pokazałem. Nie że chcę je zamontować.
Troszkę źle odebrałeś moje intencje. Ale ok to jest forum i trzeba się wypowiadać.
A kolegi nie musisz obrażać, skoro lubi taki tunnig to niech ma , skoro się cieszy i sprawi mu o przyjemność to proszę.
O gustach sie nie dyskutuje :P
Opinia jest jedna i wyraża ją 99% posiadaczy audi i nie tylko Nie robić choinki z auta, nie wstawiac nowego w stare typu przeróbki c5 na c6 bo widzialem juz to.
Co do LED na tył . masz może linka z allegro do kogos kto ma prawdziwe inPro a nie made in china podrobki. Bo nawet na ebayu są made in china.
[/b]

-
- Forum Audi A6 / A7
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
KucaQ, ja Cię wkurzam? Hi hi. Patrz jak się przejąłem
Forum jest od ogłaszania swoich opinii. A moja na Twój temat jest jedna. Jesteś przedstawicielem wieś tuningu na tym forum
Nie obrażam Cię, wyrażam swoją opinię na ten temat. That's all. Dorośnij trochę
Nie wiem czy wiek w profilu jest adekwatny do rzeczywistości, ale tak patrząc to raczej tak
Chwalisz się super autkiem tatusia, na którego ponaklejałeś chrom na metry i się tym chwalisz myśląc że jest pięknie. UWAGA! Nie jest
O czym świadczy Twój temat o "Twoim" samochodzie
No ale, jeździj tym swoim bolidem szybkości, bo gust jak dziura w du*ie. Każdy ma swoją. Tylko Ty ze swoją nie obnoś się wszem i wobec
Bo akurat 90% forum, kocha te samochody i robi je ze smakiem. A nie to "coś" co zrobiłeś z A6tką ojca
Pozdrawiam.
Jak jeszcze jakieś animozje, to chętnie odpowiem. Ale na PW. Tu nie jest tego miejsce, w czyimś temacie.

Pozdrawiam.
Jak jeszcze jakieś animozje, to chętnie odpowiem. Ale na PW. Tu nie jest tego miejsce, w czyimś temacie.