Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] czy takie lampy moge zalozyc ?

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Awatar użytkownika
diabel
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: diabel » 13 kwie 2011, 17:00

Eee, przesadzacie, z wygladem nie ma tragedii, gorzej, ze te ledy mizernie swieca...

matelek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Henryk
Rocznik: 1996
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.8T AEB 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG
Kontakt:

Post autor: matelek » 14 kwie 2011, 07:06

o gustach sie nie dyskutuje :)
Jesli chodzi o urzytkowanie takich lamp - ledy najlepiej je wiedac w nocy, swiatla mijania sa jakby rozmazane/rozmyte i mala regulacja gora/dol jest za to dlugie pierwsza klasa :) Sobote mam wolna to wkleje pare zdjec jak to na aucie wygada

Arokuch111
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Arokuch111 » 14 kwie 2011, 14:19

Jak dla mnie ABSOLUTNIE.

Jak dla mnie te paski ledowe pasują tylko i wyłącznie przy samochodach seryjnie w to wyposażonych, a zakładanie na siłe czegoś, co jest modne nie ma najmniejszego sensu, bo wtedy można wybrać się Audiczką na Polagre do Poznania.

Pozdrawiam. ;)
KOŁO, GLEBA I NIC WIęCEJ NIE POTRZEBA.!

marcinuk
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: marcinuk » 01 maja 2011, 05:27

Lampy są ok , ale te paski LED masakra, za duże swiatełka, całkowicie nie praktyczne. Tandeta.

TAK możesz założyć i robić wiejski tunnig.

Ja już ostatecznie zdecydowałbym się założyć efekt bmw :) ale nie jestem przekonany do konca

Obrazek

z tym, że masz możliwość wyboru kolorów oświetlenia tych "kółek" niebieski , czerwony, bialy, zielony itd
:)

KucaQ - usunięty
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: KucaQ - usunięty » 01 maja 2011, 12:49

Ta, jasne, a przy przeglądzie oddają ci dowód i każą zmieniać żarówki. Sam to przerabiałem jakieś 2 tygodnie temu. Byłem na przeglądzie i mam niebieski te ringi, to gościu kazał mi albo zmienić lampy, albo żarówki. Ja pojechałem na inną stację diagnostyczną i udało się przejść przegląd. Powiedziałem, że tak już kupiłem i nie wiedziałem, że nie można mieć niebieskich. ;)

Awatar użytkownika
-=Rafal=-
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 1998
Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
Napęd: Quattro
Paliwo: Diesel

Post autor: -=Rafal=- » 01 maja 2011, 13:06

Ludu ratunku! Chcesz lamp BMW, kup BMW. Nie stać Cię? Masz problem. Ale nie róbcie z Audi wiesiowozu bo nie przystoi :/ Te lampy nie pasują do bryły C5. Audi nie ma tej agresywności co BMW. To jest dostojna limuzyna. In pro na tył, jak najbardziej, ale nie jakieś ledy, angel eyesy i inne oringi na przód <zalamka> Litości... <zalamka>

vectra007
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: vectra007 » 01 maja 2011, 13:08

wies krzyczy i wola:)
w razie problemow pisz pomoge nie staram sie wymadrzac staram sie pomoc ucza sie na bledach :)

marcinuk
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: marcinuk » 01 maja 2011, 15:58

-=Rafal=- pisze:Ludu ratunku! Chcesz lamp BMW, kup BMW. Nie stać Cię? Masz problem. Ale nie róbcie z Audi wiesiowozu bo nie przystoi :/ Te lampy nie pasują do bryły C5. Audi nie ma tej agresywności co BMW. To jest dostojna limuzyna. In pro na tył, jak najbardziej, ale nie jakieś ledy, angel eyesy i inne oringi na przód <zalamka> Litości... <zalamka>

Może czytaj dokładnie a później komentuj <uoee> ( wyraznie napisałem że nie jestem przekonany ) Co do BMW każdy ma bete i raczej kojazy mi sie ona z prostakami za kułkiem, którzy sie wożą jak bentleyem <brawo>

osobiscie jestem za tunningiem , ale delikatnym , wysublimowanym. Choinki z auta nie lubię robić. Jakieś ledy , a widziałeś ledy z tylu ? samochod wyglada fajnie i jest "odswieżony" chyba że preferujesz stare i wyblakłe paronastoletnie wysluzone lampy :]

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
-=Rafal=-
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: -=Rafal=- » 01 maja 2011, 16:08

marcinuk, moja wypowiedź była kierowana do ogółu. Również do autora tematu. :)
Ty mi ledów nie pokazuj tylko czytaj ze zrozumieniem Kolego.
-=Rafal=- pisze:In pro na tył, jak najbardziej
In pro, to jest właśnie to co podesłałeś w zdjęciach. Ledy na tył auta. I widziałem ledy z tyłu. Sam jestem na etapie ich kupowania.
Jestem przeciw JAKIMKOLWIEK ledom, czy ringom z przodu. Bo to jest wieś i nic więcej.
Poza tym napisałeś że byś się ostatecznie zdecydował. Czyli w jakiś sposób to popierasz. :) Wniosek? W jakimś stopniu cenisz i popierasz tą tandetę.
KucaQ, jest doskonałym przykładem wsi na forum :) Wystarczy podziwiać jego wypociny :) Powodzenia KucaQ.
A co do wyblakłych lamp? Przepolerować klosze z przodu, wypastować i będzie pięknie :)
Pozdrawiam

marcinuk
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: marcinuk » 01 maja 2011, 23:49

-=Rafal=- teraz mi juz wmawiasz że zdecydowałbym się :) nic na siłe.

Wczesniej pisałeś że żadnych LED z przodu też to popieram bo te świecące sznurki wygladają tandetnie i czy to lampy czy zamontowane w miejsce przeciwmgielnych to i tak wyglada to żenująco.

Ja tutaj chciałem zwrócić uwagę że z dwojga złego wybrałbym te co pokazałem. Nie że chcę je zamontować.
Troszkę źle odebrałeś moje intencje. Ale ok to jest forum i trzeba się wypowiadać.

A kolegi nie musisz obrażać, skoro lubi taki tunnig to niech ma , skoro się cieszy i sprawi mu o przyjemność to proszę.
O gustach sie nie dyskutuje :P

Opinia jest jedna i wyraża ją 99% posiadaczy audi i nie tylko Nie robić choinki z auta, nie wstawiac nowego w stare typu przeróbki c5 na c6 bo widzialem juz to.

Co do LED na tył . masz może linka z allegro do kogos kto ma prawdziwe inPro a nie made in china podrobki. Bo nawet na ebayu są made in china.

[/b]

Awatar użytkownika
-=Rafal=-
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: -=Rafal=- » 02 maja 2011, 00:24

marcinuk, ja kolegi nie obrażam. Lubi taki tuning, ok, niech sobie to pokazuje na wies-tuning.pl Nie tu. I broń boże niech nikogo nie przekonuje do swojego gustu... To mi tylko nie odpowiada :/
Co do in pro z allegro. Użytkownik 1hans ma ORI :)

marcinuk
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: marcinuk » 02 maja 2011, 12:23

-=Rafal=- pisze: Co do in pro z allegro. Użytkownik 1hans ma ORI :)
oki dzieki za cynk ;)

KucaQ - usunięty
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: KucaQ - usunięty » 02 maja 2011, 14:53

-=Rafal=- pisze:KucaQ, jest doskonałym przykładem wsi na forum
wkur****** mnie, już któryś raz z kolei, nie pozwalaj sobie,
widać nie wiesz, że każdy robi to co mu się podoba,
mi się takie lampy podobają, a że tobie nie to twoja sprawa

Awatar użytkownika
-=Rafal=-
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: -=Rafal=- » 02 maja 2011, 16:59

KucaQ, ja Cię wkurzam? Hi hi. Patrz jak się przejąłem :) Forum jest od ogłaszania swoich opinii. A moja na Twój temat jest jedna. Jesteś przedstawicielem wieś tuningu na tym forum :) Nie obrażam Cię, wyrażam swoją opinię na ten temat. That's all. Dorośnij trochę :) Nie wiem czy wiek w profilu jest adekwatny do rzeczywistości, ale tak patrząc to raczej tak :) Chwalisz się super autkiem tatusia, na którego ponaklejałeś chrom na metry i się tym chwalisz myśląc że jest pięknie. UWAGA! Nie jest :) O czym świadczy Twój temat o "Twoim" samochodzie :) No ale, jeździj tym swoim bolidem szybkości, bo gust jak dziura w du*ie. Każdy ma swoją. Tylko Ty ze swoją nie obnoś się wszem i wobec :) Bo akurat 90% forum, kocha te samochody i robi je ze smakiem. A nie to "coś" co zrobiłeś z A6tką ojca :)
Pozdrawiam.
Jak jeszcze jakieś animozje, to chętnie odpowiem. Ale na PW. Tu nie jest tego miejsce, w czyimś temacie.

vectra007
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: vectra007 » 02 maja 2011, 22:07

napisze tyle ringi z przodu wies na maxa;)
w razie problemow pisz pomoge nie staram sie wymadrzac staram sie pomoc ucza sie na bledach :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja