Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C6] Przerobka 2005 r na wersje poliftowa ?

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Borert

[ A6 C6] Przerobka 2005 r na wersje poliftowa ?

Post autor: Borert » 02 maja 2011, 00:18

Witam na samym poczatku z góry przepraszam ze zakladam nowy temat ale szukalem od paru dni i nie znalazlem konkretnych informacji na ten temat. Wiec tak chcialbym przerobic moja C6 na wersje poliftowa badz moze na S6.
1. Przerabiając tył auta co trzeba kupic -> Klape , Lampy i Zderzak? Czy coś jeszce bo na 100% nie wiem? No i jak to jest ze zderzakami czy od wersji poliftowej badz od S6 nie jest zderzak szerszy ?
2. Przerabiając przód z tego co wiem wystarczy zmienić lampy i zderzak? Oczywiście do lamp trzeba zgrać odpowiedni moduł? No i ta wazniejsza kwestia odnosnie zderzaka czy od wersji poliftowej badz od S6 zderzak nie jest szerszy? I czy trzeba go jakoś przerabiać? Bo z tego co slyszalem od wersji poliftowej zderzak jest niby szerszy ale głowy nie daje:P
Jeszce raz przeraszam za nowy wątek i mam nadzieje ze duzo osob sie wypowie a zwlaszcza osoby ktore przerabialy takie autko , pozdrawiam :)

RaKo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: RaKo » 03 maja 2011, 12:07

Temat był na 100% nawet ze zdjęciami.Czyli już wszystko wiesz bo napisałeś :p Jeszcze lusterka i listwy drzwiowe są inne.Sterownik lamp tylnych do przekodowania na Avant i kilka kabli do podciągnięcia prądu <rotfl>
http://www.motor-talk.de/bilder/schoenh ... 26169.html

Borert

Post autor: Borert » 03 maja 2011, 15:49

RaKo pisze:Temat był na 100% nawet ze zdjęciami.Czyli już wszystko wiesz bo napisałeś :p Jeszcze lusterka i listwy drzwiowe są inne.Sterownik lamp tylnych do przekodowania na Avant i kilka kabli do podciągnięcia prądu <rotfl>
http://www.motor-talk.de/bilder/schoenh ... 26169.html
Jakis tam znalazlem owszem ale nie pisalo tam czy zderzak jesdt szerszy oraz czy od S6 pasuje przyjacielu :)

Awatar użytkownika
GARY_
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: GARY_ » 17 maja 2011, 23:14

@Borert udało Ci się skompletować części ?? zabrałęm się za podobną operacje i wsumie mam problem ze zdobyciem tylnych lamp w klape, cała reszta bez problemu osiągalna, ale te lampy wewnętrzne do sedana to jakaś masakra, nie dzwoniłem jeszcze do serwisu ale podejrzewam że za te lampy będą chcieli sporo kasy

Awatar użytkownika
Modrzej
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Piotr
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.8 174KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: Modrzej » 18 maja 2011, 23:07

JA chlopaki bede mial tyl przerobiony w nastempnym tygodniu klapa juz poszla do malowania <okok>

Borert

Post autor: Borert » 07 cze 2011, 09:32

Koledzy ja dopiero co zdazylm zrobic chiptuning i wlasnie zamawiam lampy przednie reszta dopiero za nie wiem miesiac hehe jak sianko przybedzie:P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja