[Katowice] Kazdy czwartek 19:00 pod Go-sportem-3Stawy -1post
- dziq111
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Chłopaki w tym tyg znowu odpadam
w czwartek auto jutro z rana rozbieram - nie cale:P tylko będę remontować w końcu te zawieszenie przednie i tylne
bo powyżej 220 zaczyna coś mi drgać :P
[ Dodano: 2008-10-22, 21:02 ]
no i stało sie już dziś rozebrałem doszczetnie cały przód auta:) a co zatym idzie jutro być może sie pojawie na spocie:) od rana bede składać aczkolwiek brakuje mi jeszcze prau cześci odbojów amortyzatora, przewodów hamulcowych. ale to nie problem:P
[ Dodano: 2008-10-22, 21:31 ]
censored, Nie wiem czy znalazłeś usterkę o której żeśmy rozmawiali
być może wibracje które czujesz na kierownicy spowodowane są jeszcze zużytym amortyzatorem układu kierowniczego . nie jest on taki drogi a jak się zużyje też może dać w kość. u mnie jest wykończony.

[ Dodano: 2008-10-22, 21:02 ]
no i stało sie już dziś rozebrałem doszczetnie cały przód auta:) a co zatym idzie jutro być może sie pojawie na spocie:) od rana bede składać aczkolwiek brakuje mi jeszcze prau cześci odbojów amortyzatora, przewodów hamulcowych. ale to nie problem:P
[ Dodano: 2008-10-22, 21:31 ]
censored, Nie wiem czy znalazłeś usterkę o której żeśmy rozmawiali

być może wibracje które czujesz na kierownicy spowodowane są jeszcze zużytym amortyzatorem układu kierowniczego . nie jest on taki drogi a jak się zużyje też może dać w kość. u mnie jest wykończony.
a8team.pl to też dobre.
- dziq111
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna
Moja niunia juz prawie gotowa dzisiaj juz nie dalem rady wlasnie skonczylem robic ide sie myc kółka wrzuce jutro i na zbieżność pojade. no dziś niestety znof mnie zabrakło ale za tydzień na 100 jestem:).
U Bartka może być wyruchany już ten amortyzator. bo to nie jest jakieś tam ogromne żucanie kierownica ani nic. poprostu nie chwyta drobnych dgrań i puszcza na układ kierowniczy.
U Bartka może być wyruchany już ten amortyzator. bo to nie jest jakieś tam ogromne żucanie kierownica ani nic. poprostu nie chwyta drobnych dgrań i puszcza na układ kierowniczy.
a8team.pl to też dobre.
- pawulon_90
- Forum Audi A6 / A7
- ShoofeL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AYM 155KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
pawulon_90,
Siemka...
Witam Cię przy okazji Tyszaninie
Oczywiście, że każdy może wpadać na te spociki...
Wybieram się w następny czwartek, więc spokojnie możemy się zgadać gdzieś na Tychach i podskoczymy
P.S. odwiedź dział powitania i przywitaj się, bo na tym forum jest dość wnikliwie przestrzegane
Dostaniesz "zjebkę" od adminów, że się nie przywitałeś
A tak zaliczysz powitanko i będziesz miał wieczny spokój
Siemka...
Witam Cię przy okazji Tyszaninie

Oczywiście, że każdy może wpadać na te spociki...
Wybieram się w następny czwartek, więc spokojnie możemy się zgadać gdzieś na Tychach i podskoczymy

P.S. odwiedź dział powitania i przywitaj się, bo na tym forum jest dość wnikliwie przestrzegane

Dostaniesz "zjebkę" od adminów, że się nie przywitałeś

A tak zaliczysz powitanko i będziesz miał wieczny spokój