Przetarcie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Filip
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Przetarcie
Dzisiaj zdarzyla sie taka sytuacja ze jeden kierowca przerysowal mi auto. Uszkodzone jest nadkole, zderzak i lampa wszystko od strony pasazera. Sprawca ma polise w PZU. jakie mniej wiecej odszkodowanie moga mi przyznac?
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Paliwo: Diesel
nie wiem jak w innych miastachgembas pisze:Ciekawe po co do ASO?zeby polakierowac?i bankowo spartacza robote,zorientuj sie odnosnie dobrego lakiernika w swoim regionie, biora 200-300zl za element,dogadasz sie co do ceny i pomaluja jak trzeba,pare groszy jezscze zostanie na upiekszenie furki,pozdrawiam..........
widzialem maske polakierowana w pasku b6 u jednego z autoryzowanych handlowcow VW/Audi w trojmiescie.
wola o pomste do boga - nie wiem jak ten ktory to zlecil odebral tak spartolona robote.
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.3 133KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
jasne ze zrobia w aso nawet takiego staruszka i zrobia to dobrze i masz na to gwarancjie ktorej ci nieda podrzedny warsztat ktory robi za 200zl element ,diabeelek pisze:Ale takiego staruszka jak ja mam C5 97' też by zrobili w ASO?
tak jak kolega pisze ze aso to patalachy , to sie niezna bo co w aso robia inne osoby niz te w mniej znanych warsztatach czy garazach??
aso wystawi odpowiednia faktore do pzu i pzu im tyle zaplaci ile bedzie chcialo aso , ciebie nic nie interesuje, przy odbiorze jezeli ci cos nie bedzie pasowało w kolorze w dopasowaniu , mozesz nie odebrac auta a oni beda tak dlugo robic aż ty bedziesz zadowolony
co do roznicy koloru jezeli maluja bl,otnik baza dosc blisko drzwi to beda je tylko cieniowac bezbarwnym lakierem zeby nie bylo roznicy lakieru za wielkiej
Ja polecam ASO npewno pomaluja dobrze
Tylko słaba Polska boi się silnego Śląska