Dzięki pomalowanym progom i dokładkom zderzaków autko wygląda zupełnie inaczej i o niebo lepiej . Zazdroszczę, że masz to już za sobą, ja też przymierzam się do tego zabiegu, ale nie mam pojęcia kiedy uda mi się to zrobić
DJabeł, spokojnie dojdą ledziki, zawiecha i kółka, ale to w swoim czasie :D Tylko właśnie myślę nad wzorem, jak Twój, albo nad S. Bo mam słabość do pięcioramiennych
W ogóle, w tym tygodniu, w końcu uporałem się ze wszystkimi uchwytami na kubki. W jednym brakowało sprężynki, a drugi się nie wysuwał wcale. Teraz wszystko chodzi jak należy, chociaż jeden nie wysuwa się idealnie, ale już wychodzi Wszystkie szczególiki wykończone :D Nie licząc tempomatu, bo nie wiem co z nim jest
Do('-=Rafal=-,%20') kolego walczyłem z uchwytami na kubki w tylnej kanapie i nie moge ich wdobyćby tam poczyscic . Jak śrubokrętem pomoge wyjda jak je zreanimowac
tensknis, jutro zrobię małe fotostory ok? Jak wyciągnąć i wszystko inne.. Albo jeszcze lepiej. Filmik jutro nagram Też z tym się borykałem i teraz działa
[ Dodano: 2011-04-18, 15:16 ]
Proszę bardzo Mam nadzieję że w miarę jasno jest wyjaśnione
-=Rafal=- pisze:DJabeł, spokojnie dojdą ledziki, zawiecha i kółka, ale to w swoim czasie :D Tylko właśnie myślę nad wzorem, jak Twój, albo nad S. Bo mam słabość do pięcioramiennych
W ogóle, w tym tygodniu, w końcu uporałem się ze wszystkimi uchwytami na kubki. W jednym brakowało sprężynki, a drugi się nie wysuwał wcale. Teraz wszystko chodzi jak należy, chociaż jeden nie wysuwa się idealnie, ale już wychodzi Wszystkie szczególiki wykończone :D Nie licząc tempomatu, bo nie wiem co z nim jest
Nie dziala Ci w ogole tempomat?
Wyciagnij modul tempomatu - znajduje sie on za schowkiem pasazera (schowek trzeba zdemontowac) i popraw zimne luty. U mnie tez nie dzialal i chodzi jak ta lala. Raz na kilkadziesiat razy musze dwa razy go zalaczyc ale mysle ze tutaj juz winna jest manetka. Podaje Ci linki:
KANAL, no właśnie to nie jest tak do końca jasne Bo, kiedyś próbowałem załączyć i nic. Później się włączył. A teraz znowu kicha. Moje typy:
-zimne luty
-manetka
-czujniki pod sprzęgłem i hamulcem
-=Rafal=- pisze:Czy podpięcie pod VAG-a coś może rozświetlić?
Może rozświetlić. Ja też mam problem z tempomatem. Po podłączeniu do kompa zobaczysz, czy czujniki są sprawne czy tez nie. Ja mam taki problem, że normalnie tempomat nie działa, natomiast gdy włącze kierunkowskaz prawy i się na nim jedzie, to tempomat działa bez zarzutu. Gdzieś przetarła się manetka i przez to tempomat nie działa tak, jak powinien.
Także spróbuj ją. Na długich spróbuj odpalić tempomat, na kierunku lewym prawym. Jak zadziała, to do wymiany manetka.
Arokuch111, próbowałem wszystkich kombinacji i dupa. W VAGu nic nie zobaczę bo.. nie ma opcji komunikacji z tempomatem w benzynie. Ciul wie czemu
Obstawiam czujnik pod sprzęgłem. Spróbuje tam coś pomodzić, jak się uporam z obecnym problemem. Będę informował na bieżąco.
A za to jest problem innego typu. Nie mogę dopasować muzyki do filmiku
Ok chłopaki pierwszy modzik. A w zasadzie pół moda Katy out, wstawione strumienice. Dźwięk mnie zadowala ale nie w 100% więc będzie jeszcze zmiana tłumika