witam wszystkich
potrzebuje jakis namiar na znawcow audi co wiedza naprawde duzo i sa w stanie zrobic wszystko w audi.znaja te auta i wady ich szczegolnie silniki AYM
dzieki za info
[ Dodano: 2011-04-13, 23:15 ]
dodam ze jestem w stanie jechac nawet 100km w obrembie Bialegostoku oby bylo warto
[ A6 C5 2.5 Tdi] 2001/2002 AYM 155km
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Oli80 ty zyjesz
mianowicie wybieram sie do polski bo mam dosc UK.wiec chcialbym zeby ktos mi dokladnie ustawil kat wtrysku(tak jak ma byc).nadal mruga swiatlo miga w kabinie jak otwierasz drzwi kierowcy (gdzie zamki powymienane nowe Audi)wiec mikro styki wykluczone,modol komfortu sprawdzany wilgoci nie bylo ani wody wszystko suche.trzeba dobrego elektryka czasem immo szwankuje...no i jeszcze przydaloby sie dokladnie przeswietlic pompe wtryskowa od A do Z.sprawdzic wstryski czy dobrze pyla i czy sa w stanie dobrym...znam warsztat diesel na elewatorskiej w bialymstoku sam nie wiem co robic
dzieki za kazda wskazowke mobile

mianowicie wybieram sie do polski bo mam dosc UK.wiec chcialbym zeby ktos mi dokladnie ustawil kat wtrysku(tak jak ma byc).nadal mruga swiatlo miga w kabinie jak otwierasz drzwi kierowcy (gdzie zamki powymienane nowe Audi)wiec mikro styki wykluczone,modol komfortu sprawdzany wilgoci nie bylo ani wody wszystko suche.trzeba dobrego elektryka czasem immo szwankuje...no i jeszcze przydaloby sie dokladnie przeswietlic pompe wtryskowa od A do Z.sprawdzic wstryski czy dobrze pyla i czy sa w stanie dobrym...znam warsztat diesel na elewatorskiej w bialymstoku sam nie wiem co robic
dzieki za kazda wskazowke mobile
- spinacz2100
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szubert
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: