Bombell pisze:
Czyżby nowy trendy w USA na europejskie blendy?
Wiadomo, ze tuning w znaczniej mierze to dazenie do tego zeby sie wyrozniac. U nas wyrozniaja sie US, u nich europejskie
Te skrajnie zglebione to air ridy tak? Bo jesli nie to ja nie wiem jak to jezdzi.
Zdjęcia wygooglowane więc żadnych info o nich nie mam.
Co do blend to prawda choć ciekawy jestem jak tam jest z rejestracją samochodów europejskich bo nie do każdego zmieści się kwadratowa tablica.
Bombell, tablicę normalnie się pod kątem przykręca, problemu z tym nie ma,(oczywiście wygląda to tak samo *ujowo jak kwadraty w blendach USA :D ) ale auta zarejestrowane w USA muszą mieć jakiś specjalny program wgrany.
air ride to jest zawieszenie pneumatyczne, regulowaane. skłąda sie z poduszek które sa zainstalowane zamiast zwykłych sprezyn oraz kompresora, który tłoczy do butli a nastepnie w cały obieg nasz rzeczony air
Bombell pisze:Czyżby nowy trendy w USA na europejskie blendy?
scena VW i Audi w USA zawsze ciągła w stronę euro a my za to idziemy w stronę USA
moja Jetta i w zasadzie mój największy projekt który myślę ze w tym roku skończe audi S6 srebrne ogień szkoda ze u was niema tak ze można dokupić tą szeroką dokładkę tylko cały zderzak z błotnikami trzeba zmieniać bo już bym u swojej dawno założył dawajcie więcej fotek C4 jak macie