Tylko przydałoby się ją umyć do zdjęć!

. Otóż Audi odebrane zostało jakiś czas od lakiernika gdzie malowałem zderzak tylni i przedni oraz tą małą obcierkę. Teraz jest wszystko w fajnym stanie, na razie daje takie kiepskie zdjęcia z telefonu, ale jutro będę miał lustrzankę to zrobię lepsze
 . Otóż Audi odebrane zostało jakiś czas od lakiernika gdzie malowałem zderzak tylni i przedni oraz tą małą obcierkę. Teraz jest wszystko w fajnym stanie, na razie daje takie kiepskie zdjęcia z telefonu, ale jutro będę miał lustrzankę to zrobię lepsze  ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) ... aha no i wrócił znaczek S6 na klape.
... aha no i wrócił znaczek S6 na klape.

. Co do blendy to myślałem, nad poliftową, a do tego poliftowe lampy (puki co na diody nie mam tzn. wole zrobić inne rzeczy). Auto będzie się zawsze świecić i będzie utrzymane należycie ponieważ jestem fanem detailingu. Mam nadzieję, że jutro nie pobrudzę auta zbytnio jak wrócę do domu zrobić fotki
 . Co do blendy to myślałem, nad poliftową, a do tego poliftowe lampy (puki co na diody nie mam tzn. wole zrobić inne rzeczy). Auto będzie się zawsze świecić i będzie utrzymane należycie ponieważ jestem fanem detailingu. Mam nadzieję, że jutro nie pobrudzę auta zbytnio jak wrócę do domu zrobić fotki   . Jutro zmieniam opony na letnie i zastanowię się też nad zakupem lepszych felg.
 . Jutro zmieniam opony na letnie i zastanowię się też nad zakupem lepszych felg.

. Felgi na pewno będą inne tylko przyjdzie jeszcze na nie pora
 . Felgi na pewno będą inne tylko przyjdzie jeszcze na nie pora   
  . Bo się nic nie działo. Audi w najbliższym czasie otrzyma tylny lifting czyli zmiana blendy i lamp
 . Bo się nic nie działo. Audi w najbliższym czasie otrzyma tylny lifting czyli zmiana blendy i lamp   . Jako, że nie mogę znaleźć odpowiedniego czujnika cofania (i wydaje mi się, że są one nie oryginalne) zdecydowałem się na wymianę całego tylnego zderzaka z oryginalnymi dziurami na parktronic. Zdjęcia będą niedługo.
 . Jako, że nie mogę znaleźć odpowiedniego czujnika cofania (i wydaje mi się, że są one nie oryginalne) zdecydowałem się na wymianę całego tylnego zderzaka z oryginalnymi dziurami na parktronic. Zdjęcia będą niedługo.