dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiajaKucaQ pisze:A tak z ciekawości zapytam, ile za nią dałeś, napisz na PW![]()
Audi Q7 4.2 TDI S-line
-
Rosemeyer
-
cameleon741
aha to tylko można zachwalać ? a już jak coś innego się myśli że się nie podoba to nic nie pisać ? spoko...cameleon741 pisze:I wszedłeś tu tylko po to żeby to napisać ? Takie rzeczy zachowuje się dla siebie...Preditio pisze:a mi się te auto nie podoba i nigdy nie podobało wolałbym już a6 c6 allroad .
-
cameleon741
Auto jest ładne, zadbane, dobrze wyposażone, ale i tak trzeba wtrącić swoje 5 groszy i zjechać auto bo się nie podoba ? To co się komu podoba to jest tylko i wyłącznie rzecz gustu, a Ty wjeżdżasz komuś w temat tylko po to żeby powiedzieć że q7 jest strasznie brzydkie a Ty wybrałbyś coś innego. Tak się nie robi.Preditio pisze:aha to tylko można zachwalać ? a już jak coś innego się myśli że się nie podoba to nic nie pisać ? spoko...
a gdzie napisałem że jest strasznie brzydkie ? tylko po prostu nie podoba mi się kubatura tego auta wnętrze jest ładne i zadbane i wypas godny A8 ale ładniejsze dla mnie osobiście jest mniejsze Q5cameleon741 pisze:Auto jest ładne, zadbane, dobrze wyposażone, ale i tak trzeba wtrącić swoje 5 groszy i zjechać auto bo się nie podoba ? To co się komu podoba to jest tylko i wyłącznie rzecz gustu, a Ty wjeżdżasz komuś w temat tylko po to żeby powiedzieć że q7 jest strasznie brzydkie a Ty wybrałbyś coś innego. Tak się nie robi.Preditio pisze:aha to tylko można zachwalać ? a już jak coś innego się myśli że się nie podoba to nic nie pisać ? spoko...
(No i nie róbmy OT)
-
Rosemeyer
Q5 jest fajne - mi tylko przod sie nie podoba, reszta jest ok. fajnie wyglada w pakiecie off-road. szkoda tylko ze nie ma pneumatyki, no i jest troche mniejsze, a ja przesiadajac sie z A4 chcialem miec cos wiekszego a nie zblizonego.
Kandydatem byl Allroad ktorego wspomniales, bo podoba mi sie od zawsze. Kilka lat temu robilem przymiarke do poprzedniego modelu, ale byl jednak dla mnie za drogi.
Teraz Allroad przegral z Q7 bo nie ma tak mocnego silnika a w szczegolnosci nie ma dachu panoramy
Rozwazalem nawet 4.2 V8 i 3.0TFSI, no ale brak dachu jednak przewazyl
Co prawda Allroada mialbym wtedy auto polifcie, ale jednak wolalem wybrac tak jak wybralem i decyzji nie zaluje
Kandydatem byl Allroad ktorego wspomniales, bo podoba mi sie od zawsze. Kilka lat temu robilem przymiarke do poprzedniego modelu, ale byl jednak dla mnie za drogi.
Teraz Allroad przegral z Q7 bo nie ma tak mocnego silnika a w szczegolnosci nie ma dachu panoramy
Rozwazalem nawet 4.2 V8 i 3.0TFSI, no ale brak dachu jednak przewazyl
Co prawda Allroada mialbym wtedy auto polifcie, ale jednak wolalem wybrac tak jak wybralem i decyzji nie zaluje
-
mengelajn8609
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
Rosemeyer
bardzo wygodnie, komfortowo i calkiem szybkoRaccoon pisze: fajnie się jeździ takim klockiem?
nie no bez przesady...nax23 pisze: A felg jeszcze nie zniszczyłeś?
praktycznie od zawsze jezdze na duzych kolach i stosunkowo niskim profilu, wiec daje rade
-
Forum Audi A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
tutaj 360KM i 826Nm
http://img187.imageshack.us/img187/5230 ... nikxv9.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/5230 ... nikxv9.jpg
Bylo: a4 b5 1.9tdi 140KM, TT 1.8T 180KM, S6 C5 4.2 340KM, S6 C6 5.2 435KM, A8 D3 4.2 334KM
Jest: Corvette C6 6.0 404KM viewtopic.php?t=61875
Jest: Corvette C6 6.0 404KM viewtopic.php?t=61875