Witam, coś zaczeło stukać z tyłu samochodu wydaje mi się że z lewej strony dźwięk taki jak by była gula no oponie lub walnięta felga nasila się wraz z prędkością.
Pojechałem zważyć koła i wszystko OK więc przełożyłem tył na przód i dalej to samo.
Teraz pytanie czy to może być łożysko, nie grzeje się i nie wyje jak to zwykle bywa no ale może, czy raczej coś z napędem się dzieje ?
Miał ktoś taki problem albo jakiś pomysł co to może być ? bo nie wiem czy wymienić łożyska
[ A6 C5] Stuki z tyłu samochodu
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Właśnie nie wydaje mi się że normalnie są poprostu ciepłe ale nie gorące i ruwnomiernie ale sprawdze to bo nawet o tym nie pomyślałem
[ Dodano: 2011-04-27, 21:45 ]
No i problem się rozwiązał po wizytach u kilku mechaników którzy stwierdzili że musze powymieniać wszystko co sie znajduje z tyłu zawieszenia stwierdziłem że sam zaczne coś kombinować kupiłem łożysko i dzisiaj wymieniałem po ściągnięciu piasty kulki same wypadły
wymieniłem i autko jak nowe cichutko w środku.
Tylko dziwi mnie to że nic nie wyło jak przy łożysku i nie grzało się no ale udało się
[ Dodano: 2011-04-27, 21:45 ]
No i problem się rozwiązał po wizytach u kilku mechaników którzy stwierdzili że musze powymieniać wszystko co sie znajduje z tyłu zawieszenia stwierdziłem że sam zaczne coś kombinować kupiłem łożysko i dzisiaj wymieniałem po ściągnięciu piasty kulki same wypadły

Tylko dziwi mnie to że nic nie wyło jak przy łożysku i nie grzało się no ale udało się