Witam posiadam A6 z 2001 2,5 tdi quattro ale model jeszcze przed liftem wizualnym choć zegary świecą na biało ale bez chromowanych ramek i stary psujący się fis, czy mogę zmienić na nowszy licznik z chromowanymi ramkami i czy ma to znaczenie czy jest to automat czy manual?
[ Dodano: 2011-03-18, 07:40 ]
Nikt niema nic do powiedzenia?
[ A6 C5] 2,5 tdi Zmiana licznika z półlift na licznik po lif
[ A6 C5] 2,5 tdi Zmiana licznika z półlift na licznik po lif
BRAX TEAM
MISTRZ POLSKI 2011 SQL EASCA
MISTRZ EUROPY 2010 SQL EASCA
Dzięki za odpowiedz, moje auto jest teraz w warsztacie więc jak się połączę ze starym licznikiem i będą widoczne numery VIN to znaczy, że ma IMMO 3?
Zastanawiam się ponieważ moje auto ma pierwszą rejestracje maj 2001 wiec tuż przed liftem, wiec tak sobie dumam.
Zastanawiam się ponieważ moje auto ma pierwszą rejestracje maj 2001 wiec tuż przed liftem, wiec tak sobie dumam.

BRAX TEAM
Witam wszystkich ponownie trochę odświeżam temat.
Kupiłem licznik od A6 po lifcie, ale nie da się przeprogramować go by pracował z moim autem pół lift, więc licznik został rozebrany i wyświetlacz fis odlutowany, do starego zegara został wlutowany nowy fis i zamontowana nowa ramka z ringami, dzięki tym zbiegam mam stary ale wyglądający jak liftowy zegar.
Pozdrawiam
Kupiłem licznik od A6 po lifcie, ale nie da się przeprogramować go by pracował z moim autem pół lift, więc licznik został rozebrany i wyświetlacz fis odlutowany, do starego zegara został wlutowany nowy fis i zamontowana nowa ramka z ringami, dzięki tym zbiegam mam stary ale wyglądający jak liftowy zegar.
Pozdrawiam
BRAX TEAM