Słuchajcie mam pytanie, gościu ma do sprzedania felgi 18 z rajchu i mówi że są orginalne.Wiem ze to nie od A6 ale pytanie czy to od audi .Jest ktoś w stanie na podstawie zdjęc pomóc i powiedzieć czy są to orginały czy nie?
Nie wygladaja mi na orginalne. Orginalene felgi sa robione przez RONAL lub Speedline, te nie maja takich znakow.
Na orginalnych jest tez numer czesci Audi. Te tego nie maja.
To jednak sobie odpuszcze bo z tego co widać nie są orginalne.A tak pytanie dodatkowe..miał ktoś może takie felgi podróbki?jestem ciekaw czy warto je wziąść nawet z wiedzą że nie są orginalne?
Postautor: Społeczność Audi A6 » 06 kwie 2011, 15:33
Ja tez sie dlugo zastanawialem czy kupic felgi nowe made in china o jakims odlotowym wzorze czy kupic sprawdzony oryginal! Pojechalem na gielde w Poznaniu i kupilem niemalowane, nienaprawiane oryginalne felgi robione przez RONAL za 1400zl po negocjacjach z 1600zl. A tak one sie prezentuja na mojej niuni!
witam,szukam felg na lato tzn znalazłem felgi takie http://allegro.pl/felgi-2...4942113453.html i chce 4 felgi na dużym rancie cena na nie 4700zl ale znów boje się czy te felgi nie będą robić się kwadratowe Czy ktoś z Was może mi powiedzieć czy warto takie kupić..Hmm czy raczej one będą mi służyć???Proszę o pomoc.