[A6 C5] Czarna Kula ALU 19" + czarny grill :P 5 STRONA
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Ostrożnie z tym wyjeżdżaniem z galerii:Pshiz pisze:zwykłe 2 paski led ale zamontowane pod maska, nie zamawial bym zadnych lepszych "rzeczy" do oswietlenia bo rowniez uwazam ze naszych aut sie nie "tuninguje" lezaly ledy i mowie a co mi tam wsadze gdzies zeby bylo "inaczej"tak zrobilem, sam nie mam na ten temat opinii, dlatego tak jak pisalem wyzej nie komentowalem mojego pomyslu. lubie grzebac sobie przy auduni i tak wyszlo
BTW. Lusterka chrom już mam zalozone ale faktycznie nie wiem czy pasuja.... a znowu fura jak kondon wyglada teraz na zimowkach to nie mam co wrzucac fot do oceniania bo IMO to fele charakteru wozu nadawały....
pozdrawiam 8-)
Z tymi chromami na lusterkach Twoja kula wygląda jak passat b5 fl....albo skoda superb... poważnie
Zawsze śmigam ostrożnie <mikołaj>kowallubin pisze:
Ostrożnie z tym wyjeżdżaniem z galerii:P
Z tymi chromami na lusterkach Twoja kula wygląda jak passat b5 fl....albo skoda superb... poważnie
Dzieki za opinie, tez mi sie wydaje, że chyba nie pasują

::::::::::WESOÂŁYCH ÂŚWIÂĄT:::::::::::::
<mikołaj>

Tak wygląda zimą.... kangur + 15" = kondon... aaa no i sa lusterka chrom... nienajlepiej to wyglada ale czekam do wiosny - gleba + fele + klamy chrom
![Obrazek]()
Kolorystyka wnętrza
( niewyraznie bo podczas jazdy po miescie, czyli same dziury....)
![Obrazek]()
EDIT:
aaa no i chciałbym sie pochwalić, że jeszcze w tym roku powinienem dostac gwint :mrgreen: ale zakladam dopiero na wiosne
Kolorystyka wnętrza

EDIT:
aaa no i chciałbym sie pochwalić, że jeszcze w tym roku powinienem dostac gwint :mrgreen: ale zakladam dopiero na wiosne

Witam wszystkich serdecznie w nowym roku
dawno mnie nie było
ale tak jakoś dzisiejszy mail z forum mnie ruszył, że należy tu zaglądać
Wrzucam przy okazji fotke bagażnika z muzyką :P
![Obrazek]()
Uploaded with ImageShack.us
Dużo od ostatniego czasu się u mojej czarnuli nie działo... przepalił się ksenon, wleciał gwint, teraz 15" zimówki, a na wiosne myślę nad jakimiś 18"/19", ale nie planuje narazie nic konkretnie. A i ostatnio jeden ksenon mi się przepalił :P pozatym cacy.
MIÂŁEGO WEEKENDU
pozdrawiam

Wrzucam przy okazji fotke bagażnika z muzyką :P
Uploaded with ImageShack.us
Dużo od ostatniego czasu się u mojej czarnuli nie działo... przepalił się ksenon, wleciał gwint, teraz 15" zimówki, a na wiosne myślę nad jakimiś 18"/19", ale nie planuje narazie nic konkretnie. A i ostatnio jeden ksenon mi się przepalił :P pozatym cacy.
MIÂŁEGO WEEKENDU
pozdrawiam
Witam,
wreszcie do mojej kuli wleciało lato
19' RH 9,5 cala szerokości polerowane z oryginalnymi dystansami
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Powiem Wam, że strasznie się obawiałem komfortu, tymbardziej że przeskakiwałem z zimy 15' ale jednak jazda od poprzedniego sezonu na gwintowanym zawiasie przyzwyczaiła mnie do twardości. Także nie ma się co obawiać
Wrzucę więcej fotek jak ładniejsze porobie i po wypolerowaniu ich na świeżo.
Pozdrawiam
EDIT:
jakoś kulawo te zdjęcia wyglądają na tym "fotosik'u"
znacznie jakość chyba mocno zmniejszają 
wreszcie do mojej kuli wleciało lato

Powiem Wam, że strasznie się obawiałem komfortu, tymbardziej że przeskakiwałem z zimy 15' ale jednak jazda od poprzedniego sezonu na gwintowanym zawiasie przyzwyczaiła mnie do twardości. Także nie ma się co obawiać

Wrzucę więcej fotek jak ładniejsze porobie i po wypolerowaniu ich na świeżo.
Pozdrawiam
EDIT:
jakoś kulawo te zdjęcia wyglądają na tym "fotosik'u"

Będzie będzie w najbliższym czasie ale tylko z przodu, tak jak ma The Rock wg. tego czyli z ciemną ramkąhoopek pisze:Koło ok, ale na grilu jakoś łyso bez CCCO..
a6-all-grill-shadow-line-by-the-rock-granul-vt24558.htm
EDIT:
a może z tyłu też dać spowrotem... hmmm