LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2
Właśnie mam 16 cali, Tutaj w angli ogladalem te od RS i nie kosztują dużo bo znalazlem 19 cali 5 alusów za 250 funtów. Są jeszcze ładne od A8 mają identyczny wzór ale 17 cali narazie nie robie modów bo zbieram kaske bo jestem zdania ze jak robic to kompleksowo....Choć nie wiem czy nie sprzedam i nie kupie taka ale z 4.2 silnikiem albo jak coś to tą z dużym ryjem,
MiRSoN
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Remap do 200 KM i 489 NM
remap stage 2
Jakiego środka użyłeś do nabłyszczania opon bardzo efektywnie się świecą, na długo starcza ? Też swoją Audi kilka razy latałem na wyspy jak Ci w trasie wychodziło spalanie ?
Dodaj jeszcze mały opisik i będzie git
CCCO AUDI A6 C5 1.9 TDI AFN 110 KM ;
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
Co do opon czyli rozmiaru to mam 225/55.r16 ale myśle że bliżej lata założe już 18 cali;
Natomiast środki które używam do mojego auta to cała linia firmy auto land (wosk,do szyb, opon skór) dostępne na orlenie. Ale ja jestem z elbląga i ogólnir zawsze kupuje jak jestem w Polsce to w carrefour-ze. CO do trwałości nie określe ci dokłądnie bo nie patrzyłem na to ale jeżdze jakiś czas i tak szybko to nie znika
Spalanie wyszło mi stosunkowo male bo 9.5 litra ale jechalem z 2 kumplami i autko napakowane po dach z tyłu
Co do opisu to poniżej załanczm mój linki ponieważ już kiedyś wystawiałem moje autko z opisem
Co do wyposarzenia to fakt dobrze wyposażona zapraszam na powyższy link tam są fotki z zewnąrze środka i cały opis autka.
oto fotki tych produktów które uzywam
MiRSoN
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Remap do 200 KM i 489 NM
remap stage 2
Ja uważam że są najlepsze już tyle przetestowałem i te naprawde są dobre. Jest jeszcze nanowoska ale w mleczku to nawet plastiki koło lusterek jak są matowe to nadaje zajefajny efekt bo czyściłem teściowi kombi i powiem że po wyczyszczeniu byliśmy razem pod wielkim wrażeniem tego wosku
MiRSoN
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Remap do 200 KM i 489 NM
remap stage 2
Wiem co do tych modow napewno w tym roku beda kola co do gleby to mysle ze razem z dokladkami w przyszlym roku jak pojade na wakacje do polski bo tutaj nie chce nikomu w angli dac bo sa same papraki. jeszcze napalilem sie na nowe wydechy bo jest tu firma w anglii co do mojego silnika za 630 funtow jest caly kompletny podwojny wydech. zobaczymy powoli sie zrobi krakowa odrazu nie zbudowano heh
MiRSoN
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Remap do 200 KM i 489 NM
remap stage 2