Z góry dziękuję i pozdrawiam.

megatomikk pisze:Witaj:) a jakie dokładnie są objawy nie mozesz otwozyc dzwi? a jak z klamką jak pociągasz to tak lekko reaguje jak by spadł ta linka?
[ Dodano: 2008-12-30, 19:50 ]
Jesli chodzi o demontaż tapicerki to jest banalnie proste - u siebie juz kilka razy majstrowałem w dzwiach np. wymieniając audio:) a więc tak:
1. jak otworzysz drzwi to na bocznym rancie z lewej strony i prawej masz małe wkręty czarne po jesnym z kazdej.One zabezpieczają boczek który z kolei jest osadzony na plastikowych językach.
2.Jak odkręcisz te dwa wkręciki to chwyć za boczek i poprostu powoli go w górę podnoś powinien zejsc.
3. Zakładanie jest tez proste musisz uwazac aby gumowe maski takie siedzialy na miejscach swoich na ktore zachodzą języki.Tak zamo jak zdejmowales musisz zakladac od gory - uwaga na rygielek musi siedziec na miejscu.
Mze zrobie fote i zamieszcze tu.
mam to samo, wypada ten uchycik do trzymania linki, w jaki sposob to naprawiles, wymieniles ten plastik, jesli tak to gdzie kupiles nowy??Boria pisze:koledzy mozliwe ze pekl wam taki uchwicik do trzymania linkiu mnie byl to plastikowy
jak mozecie to wyciagnicie sama klamke najpierw i sprawdzcie bo jak to to to(<--- hehehe) nie ma potrzeby rozbierania drzwi
ps w c4 na bank smozesz wyciagnac samao klamke