Sa gotowe kity w przyziemnych cenach
 czy trzeba bedzie kombinowac
 czy trzeba bedzie kombinowac  
 [ Dodano: 2011-03-21, 21:49 ]
Mlodyrzeszow pisze:fele piersza klasa

marcin85 pisze:jeszcze tylko prośba o jakiś filmik jak wydech działa i ogólnie jakieś 360 wkoło auta i co z relingami i znaczkiem na klapę zakładasz czy zostawiasz bez znaczków??
 fajnie sie wkomponowały , narazie nie zakladam znaczka na klapę zobaczę moze pózniej.
  fajnie sie wkomponowały , narazie nie zakladam znaczka na klapę zobaczę moze pózniej.dziękujęcensored pisze:Zgadzam sięrubio pisze:Jak dla mnie miażdży cycki i łamie klatę

ElegansioKurde ale mamy teraz pięknych szósteczek na forum

na zywo oczywiscie efekt znacznieeee
 na zywo oczywiscie efekt znacznieeee  ! przyjemniejszy
! przyjemniejszy  zrobcie głośniej bo jakoś cicho jest nagrane.
 zrobcie głośniej bo jakoś cicho jest nagrane.
Jesli nie chcesz pchac sie w wieksze koszta i robić całego wydechu za sporo $$$ zrób TAK jak ostatnio zrobiłem ziomkowi :hoopek pisze:Zakochałem się! Następne Audi TYLKO z silnikiem 4.2!
A powiedz mi, czym mogę polepszyć dźwięk swojego AEB 1.8T?

SPORT > np. ULTER robi robotę a że masz TURBO wiec im szybszy przelot tym lepiej.
  SPORT > np. ULTER robi robotę a że masz TURBO wiec im szybszy przelot tym lepiej. 
  charakterystyczne cykanie powietrza przy odpuszczeniu przepustnicy
  charakterystyczne cykanie powietrza przy odpuszczeniu przepustnicy   

+ program zalezy gdzie zrobisz
 + program zalezy gdzie zrobisz   a wtedy nie poznasz autka
 a wtedy nie poznasz autka 

Mlodyrzeszow pisze:dzwiek kozak powiedz mi jakie wydechy masz wrzucone?

Mlodyrzeszow pisze:podziekowal ladnie graja modziles cos z moca czy seria
 i wyleciał) na kwiecień jestem umówiony na strojenie eski by wykrzesać dodatkowe NM i HP z wydechu i poprawić nieco serię a te silniki pomimo ze to wolnossak warto dłubnąć programem
 i wyleciał) na kwiecień jestem umówiony na strojenie eski by wykrzesać dodatkowe NM i HP z wydechu i poprawić nieco serię a te silniki pomimo ze to wolnossak warto dłubnąć programem   ziomek bez wydechu na pelnej serii zyskał "tylko" 21hp i 38NM ale wykres sie przesunął bardzo w dół i odczuwalne wrazenia z jazdy byly znacznie lepsze.Za 2 tyś warto to zrobić.
 ziomek bez wydechu na pelnej serii zyskał "tylko" 21hp i 38NM ale wykres sie przesunął bardzo w dół i odczuwalne wrazenia z jazdy byly znacznie lepsze.Za 2 tyś warto to zrobić.

samej wkładki nie odczujesz w realu prędzej cos na hamowni pozatym bedziesz miał spokój z filtrem powietrzaMlodyrzeszow pisze:bedzie cos trzeba nadtym pomyslec ja dzis wsadzilem do siebie wkladke k&n ciekawe czy cos to da.
 , wez kup na allegro ta termoizolacyjna taśmę na dolot z rallycrossu bo u nas pod maską panuje piekło ... jest z tym troche zabawy ale zaplacisz 300zł (3 rolki potrzeba) i kilkanascie stopni mniej w dolocie.
 , wez kup na allegro ta termoizolacyjna taśmę na dolot z rallycrossu bo u nas pod maską panuje piekło ... jest z tym troche zabawy ale zaplacisz 300zł (3 rolki potrzeba) i kilkanascie stopni mniej w dolocie.