1.czyli co musze miec orginalne radio ?
2.jak tak to jakie mam 8 głosników w samochoddzie i subufer w bagazniku orginalny z systemu audi Bose?
3.a jak nie musze to czego moze byc to wina?
no ale ja nie widziałem ze to jest w standardzie;p i wiem ze to Bose jest źle mnie zrozumiałeśHattoriHonza pisze:Ciężko jest Cię zrozumieć, ale A6 miało 8 głośników i suba w standardzie. BOSE jest jak masz napis na każdej kratce głośnika napis BOSE. Ewentualnie możesz wykręcić suba i sprawdzić co na nim pisze;p
nie nie mam vaga ale mój mechanik ma i on mi to sprawdzi zreszta sam jeżdzi S6 to moze bd wiedział szkoda mojego zachodupawelk600 pisze:Driv33r, Masz Vaga?
Jeśli tak to podepnij oryginalne radio i spróbuj połączyć się z silnikiem , zegarami, centralnym zamkiem, jeśli komunikacja jest OK, to podepnij to nie oryginalne radio i sprawdź czy komunikacja nadal jest OK czy może uciekła, jeśli uciekła to musisz wypiąć przewód diagnozy z wtyczki od radia, ale najpierw sprawdź tak jak Ci napisałem.....oczywiście jeśli chcesz
no zoabczymy cop mechanik poie a tak poza tym niemam własnie orginalnego radia;pbart3k pisze:Miałem podobny problem.Podłącz radio tak, aby na żółty kabel szedł tylko prąd na radio, a w drugą stronę nie i wszystko będzie dobrze.