[a6 c5] zderzak przod
[a6 c5] zderzak przod
witam,mam pytanko jak zdjac przedni zderzak?poniewaz jeden zadumany pan postanowil jechac jednokieronkowa na wstecznym,i przywalil mnie w przod i troszke zderzak sie przestawil,chcialbym go jakos naprawic .dzieki
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Skasowales "pana "odpowiednio? :-P
Masz dwie duze sruby od spodu w zderzaku po prawej i lewej stronie patrzac od przodu i po trzy nakretki w blotnikach ,dojscie do nich od wewnetrznej strony nadkola.
Powodzenia :-D
Na zdjeciu zaznaczylem gdzie to mniejwiecej :lol: (oczywiscie kilka jeszcze przy nadkolu bedzie )
Masz dwie duze sruby od spodu w zderzaku po prawej i lewej stronie patrzac od przodu i po trzy nakretki w blotnikach ,dojscie do nich od wewnetrznej strony nadkola.
Powodzenia :-D
Na zdjeciu zaznaczylem gdzie to mniejwiecej :lol: (oczywiscie kilka jeszcze przy nadkolu bedzie )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
Panowie odświeżam temat. Mianowicie chciałbym wyregulować zderzak w miejscu łączenia się z błotnikiem, ponieważ błotnik jest tak jakby wklęśnięty, źle dopasowany, wiem że jest możliwość regulacji . Czy ktoś mógłby mi opisać w jakiś sposób się to reguluje? gdzie znajdują się śruby? aha chodzi o C5 z 2002r oczywiście zderzak przód