Ostatnio w moim a6 c6 zamonowałem nowy alarm ponieważ z poprzednim miałem problemy ( migające same światła , włączanie sie podczas odpalania samochodu itp ) Po 2-3 dniach od montażu padł mi akumulatr i myslałem że two wina tego że już był stary wiec szło to przeboleć . Ale teraz zakupiłem nowy aku Centry . Na początku kazano mi go podładować bo miał tylko 10 % . Wiec ładowałem go za pomocą prostownika (z racji ze ostatnio nie miałem dłużych wypadów) Maksymalnie załadowało mi sie do 60 % przez noc . Wczoraj też jeszcze go ładowałem bo spadło do 10 % . Naładowałem go do wieczora było 60 % a dzisiaj rano znów jest 10 % i nie mam pojecia co zużywa mi ten prąd

Do adminów
Widziałem gdzieś na forum podobny temat ale za chiny nie moge go znaleźć szukam i szukam . Pamietam że w tamtym chodziło o ustawienia w zielonym menu MMI wiecj jak co to prosze też o nakierowanie na tamten temat i o nieusuwanie tego .
Kolejny problem to to że co chwile wyskakuje mi problem z plącą sie żarówką z tyłu , w ciągu ostatnich 6 miesiecy wymieniłem w prawej lamie 2-3 razy , teraz przyszedł problem z lewą spaliła się przeciwmgielna . I mam pytanie czy u was żarówczki też tak często sie palą