- szkoda, że ściemę zrobiłeś do połowy

- pomalowanie lamp to dobry kompromis

- skoro masz ochotę na czarne felgi to te obecne pomaluj na czarno (lub grafitowo), na pewno będą wyglądały inaczej i nikt Ci nie powie że są oklepane bo wówczas będą inne
Siemka powiedz mi jak Ci kierunek swieci po pomalowaniu srodka git?sadzik65439 pisze:no teraz elegancko
ale moim zdaniem felga oklepana i nie pasuje jesli idziesz w kierunku nisko i szeroko
i pomysl o pomalowanu calych lamp tak jak ja mam to i siebie
Sciema jest na całości tylko przód lekko,bo u nas psiarnia ma na tym punkcie obsesje..M0NEER pisze:Różnicę od razu widać!
- szkoda, że ściemę zrobiłeś do połowy![]()
- pomalowanie lamp to dobry kompromisto tylko szczegółowy szczegół, ale ja bym jeszcze pomalował te czerwone na blendzie bo IMO trochę rażą czerwienią w porównaniu do reszty autka
- skoro masz ochotę na czarne felgi to te obecne pomaluj na czarno (lub grafitowo), na pewno będą wyglądały inaczej i nikt Ci nie powie że są oklepane bo wówczas będą inne
Siemka kolego malowałem na zewnatrz...tensknis pisze:Fajniacko to wygląda!
![]()
Czym te lampy malowałeś , od środka czy zewnątrz?
Spokojnie kolego bedzie dobrze podokańczamy co mamy dokończy i może jakiewś nowe wizje sie wyklarująThe Rock pisze:Siwek, Ja ci powiem patrze i patrze i co raz bardziej mi się podoba ten mat jest na wypasie tylko tak jak pisałem trzeba ją podokańczać w tym macie lampy wyszły fajnie![]()
Ps. zobacz jak moja się zmieniała