[A6 C6 2.0 tdi] chip z tuneforce wałbrzych
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C6 2.0 tdi] chip z tuneforce wałbrzych
witam,
mam pytanko ,czy miał ktos doczynienia z ta firma
wybieram sie do polski niebawem akurat do wałbrzycha no i sa najbliżej. Czytalem sporo postów na temat chipowania ale nikt nie wspomniał o tej firmie.
ma ktośmoze jakies zdanie lub wrażenia z ich pracy?
mam pytanko ,czy miał ktos doczynienia z ta firma
wybieram sie do polski niebawem akurat do wałbrzycha no i sa najbliżej. Czytalem sporo postów na temat chipowania ale nikt nie wspomniał o tej firmie.
ma ktośmoze jakies zdanie lub wrażenia z ich pracy?
VODKA- connecting people
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Nie miałem do czynienia z tą firmą ale ona ma do czynienia z nami :mrgreen:
Jej przedstawiciel jest u nas na forum. Poczytaj popytaj go osobiście
tuneforce-chiptuning-vf65.htm
Pozdro.
Jej przedstawiciel jest u nas na forum. Poczytaj popytaj go osobiście
tuneforce-chiptuning-vf65.htm
Pozdro.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Nie mam ciśnienia żeby w każdym aucie mojego klienta był ekstremalny przyrost, największy w PL...mam do w d..e....modyfikacja ma być bezpieczna a klient zadowolony...a to że takiemu laikowi jak Ty coś się nie podoba to mi lottoRaKo pisze:Ten BLB to jakiś paść,nawet serii nie trzyma ,a powinien mieć 140KM albo i więcej,hmm 15 KM po sofcie.Ile to kosztowało bo za takie efekty nie dał bym więcej jak 150 zł

Gdybym uznał że można zrobić 250KM i klient by się na to zgodził to tyle by było zrobione...proste

Chiptuning, serwis DPF, Hamownia 4x4 MAHA - Poznań/Trójmiasto/Wałbrzych
tuneforce.pl
serwisdpf.pl
tuneforce.pl
serwisdpf.pl
Witam
Czy któryś z kolegów przeprowadzał modyfikacje softu w firmie TuneForce w Poznaniu na ich hamowni Maha. Jestem zainteresowany podniesieniem mocy w moim nowym nabytku. Chciałbym dowiedzieć się jakie są wasze doświadczenia z tą firmą? Moje pierwsze wrażenie po rozmowie z Panem Grzegorzem (właścicielem firmy) jest pozytywne.
[ Dodano: 2014-05-19, 15:27 ]
Witam
To ja się odniosę do swojego zapytania. Byłem W Poznaniu w firmie TuneForce i mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce. Bardzo pozytywnie odbieram całą usługę, która polegała na modyfikacji softu tak aby uzyskać trochę więcej mocy z mojego samochodu. Warsztat czysty z poczekalnią, przy każdej próbie hamowania wozu można uczestniczyć i ewentualnie konsultować wyniki. Jeżeli ktoś się zastanawia - tak jak ja, to nie ma na co czekać. Samochód po programie jest naprawdę odmieniony. Pozdrawiam Pana Grzegorza, który dał przykład że można w rozsądnej cenie zrobić usługę na bardzo wysokim poziomie.
![Obrazek]()
Czy któryś z kolegów przeprowadzał modyfikacje softu w firmie TuneForce w Poznaniu na ich hamowni Maha. Jestem zainteresowany podniesieniem mocy w moim nowym nabytku. Chciałbym dowiedzieć się jakie są wasze doświadczenia z tą firmą? Moje pierwsze wrażenie po rozmowie z Panem Grzegorzem (właścicielem firmy) jest pozytywne.
[ Dodano: 2014-05-19, 15:27 ]
Witam
To ja się odniosę do swojego zapytania. Byłem W Poznaniu w firmie TuneForce i mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce. Bardzo pozytywnie odbieram całą usługę, która polegała na modyfikacji softu tak aby uzyskać trochę więcej mocy z mojego samochodu. Warsztat czysty z poczekalnią, przy każdej próbie hamowania wozu można uczestniczyć i ewentualnie konsultować wyniki. Jeżeli ktoś się zastanawia - tak jak ja, to nie ma na co czekać. Samochód po programie jest naprawdę odmieniony. Pozdrawiam Pana Grzegorza, który dał przykład że można w rozsądnej cenie zrobić usługę na bardzo wysokim poziomie.