Zlot majowy 30.04 - 3.05
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Moje auto: 100 C4
- Rocznik: 1992
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Tort u nas będzie 2 osoby od nas mają 1 maja urodziny! Poza tym censored zadeklarował, że też nam przywiezie, także tego nie zabraknie
ÂŚwiniak - mega sprawa! Ale do tego to trzeba specjalny ruszt i kupę godzin. Ja jeżdżę na świniaka prosto z rusztu do ÂŁeby. Podchodzi się do ruszty i mówi, z którego miejsca mi ci ścinać - super smakuje!, i tylko tam coś takie sprzedają. Raz byłem tam z bob_budowniczym. Latem pewnie znów pojedziemy
Grille - podejrzewam, że nie będzie najmniejszego problemu. W zeszłym roku byliśmy z bobem w ÂŚwinoujściu i mieliśmy grill taki jednorazowy (z węglem w środku) do kiełbasek nadawał się super, nie wiem czy dałby radę z mięsem, ale do maja to jeszcze go wypróbujemy, a jak nie, to przyczepkę do auta
ÂŚwiniak - mega sprawa! Ale do tego to trzeba specjalny ruszt i kupę godzin. Ja jeżdżę na świniaka prosto z rusztu do ÂŁeby. Podchodzi się do ruszty i mówi, z którego miejsca mi ci ścinać - super smakuje!, i tylko tam coś takie sprzedają. Raz byłem tam z bob_budowniczym. Latem pewnie znów pojedziemy
Grille - podejrzewam, że nie będzie najmniejszego problemu. W zeszłym roku byliśmy z bobem w ÂŚwinoujściu i mieliśmy grill taki jednorazowy (z węglem w środku) do kiełbasek nadawał się super, nie wiem czy dałby radę z mięsem, ale do maja to jeszcze go wypróbujemy, a jak nie, to przyczepkę do auta
-
- Forum Audi A6 / A7
nie znam ulic w ÂŁebie, ale w zeszły roku był tam tylko w 1 miejscu (bo wcześniej w dwóch). Cena 80zł/kg ale schodził im w pół tygodnia!
Odnośnie Hermanowa, to wydaje mi się, że obiadów nie będziemy tam wykupować, aby nie siedzieć w środku dnia w ośrodku, no ale zobaczymy.
Grilla mam w domu na co dzień, więc mi to rybka, czyli jak chcecie. Wiem, że bob ma na balkonie, to się go namówi i weźmie
Odnośnie Hermanowa, to wydaje mi się, że obiadów nie będziemy tam wykupować, aby nie siedzieć w środku dnia w ośrodku, no ale zobaczymy.
Grilla mam w domu na co dzień, więc mi to rybka, czyli jak chcecie. Wiem, że bob ma na balkonie, to się go namówi i weźmie
-
- Forum Audi A6 / A7
Z tym prosiakiem nie głupi pomysł, gdyby faktycznie można było przywieść takiego zapeklowanego i gotowego do przyrządzenia w godzinę/dwie (tylko na czym - potrzebny ruszt) to byłaby super sprawa! - główna atrakcja imprezy. Jaki koszt za całego i na ile dni on nam starczy? ÂŻeby dało radę go zjeść...
hejka.ciesze sie ze moj zart przpadl wam do gustu...moze ktos gdzies cos takiego zorganizuje...chocby gotowego i tylko do podgrzania czy tez usmazenia nad grillem.wierze ze na polnocy polski znajdzie sie ktos kto to zrobi...przeca nie musi byc locha 140 kilo....kupic zaplacic u koogos za zywca jakiegos malego prosiaka....zeby smazenie go nie przyspazalo klopotu i nie trzeba bylo z tym czekac 3 dni hehehe...moj plan na przyszla jesien zime to grill w formie audi-przyczepki...mam juz plan ale czasu nie starczylo w tym roku....
swiniak bedzie taki mały moze jakies 20-30kg tzeba odliczyc wszystkie kosci wiec miesa duzo nie bedzie ale starczy dla kazdego ...dzis rozmawiałem z pewnym kolega z forum i .jest to tylko kwestja dogadania na 100% czy chcemy takie cos...
ja jestem na tak ...ale niech wiecej kolegów sie wypowie w tym temacie
ja jestem na tak ...ale niech wiecej kolegów sie wypowie w tym temacie