[Austria]
Hejo ja odpisze skoro juz weszlem na forum
Ostatecznie stanelo na tym,ze na Swieta uderzamy do Pl chyba 23 ale jeszcze pewnosci nie mam co do daty i zostajemy do sylwka.
A nastepne spotkanko to juz po nowym roku nam wyjdzie i tym razem i autka musimy znow pofotografowac troche moze u nas w zimowej sceneri??Co wy na to??
Ostatecznie stanelo na tym,ze na Swieta uderzamy do Pl chyba 23 ale jeszcze pewnosci nie mam co do daty i zostajemy do sylwka.
A nastepne spotkanko to juz po nowym roku nam wyjdzie i tym razem i autka musimy znow pofotografowac troche moze u nas w zimowej sceneri??Co wy na to??
jestem Losiem i mam V8
No to dawaj heheheheheVoytec pisze:prędzej my byśmy chyba dojechał niż Misiek :roll:robert229 pisze:MISIEK A6 słyszałem że często zaglądasz do Wiednia,może byśmy się spotkali
Robert229 teraz to albo sam Victory albo poniedzialek,wtorek bo ja o weekendach wolnych narazie zapomniec moge...Trzebabylo inny zawod sobie wybrac hehehe ale najwazniejsze,ze lubie co robie.
-
gość_
-
gość_
-
gość_
-
MISIEK_A6
robert229, jestem jestem...a nie wiem nie mam planow...moze pojade sobie ciezarowke posprzatac....jakies zakupki...i dalej nie wiem co i jak...
[ Dodano: 2011-03-11, 21:48 ]
bede sie pewnie rozkoszowal wolnym....bo w tyg to zajob codziennie od 5 rano
[ Dodano: 2011-03-11, 21:49 ]
ty jezdzisz audi na polskich taflach po wiedniu?
[ Dodano: 2011-03-11, 21:48 ]
bede sie pewnie rozkoszowal wolnym....bo w tyg to zajob codziennie od 5 rano
[ Dodano: 2011-03-11, 21:49 ]
ty jezdzisz audi na polskich taflach po wiedniu?
AHK 4,2 V8.....next rs6 plus...dream car Audi Sport Quattro