Pierwsze słyszę o czymś takim, ja mam ori 15 która była zamontowana w samochodzie w momencie kiedy go sprowadzałem i wszystko ok kupiłem opony Goodyeara 195/65R15 i jeździ się spoko, hamowanie w porządku przyczepność też bobra a poza tym można zawsze założyć rozmiar 205/55R15--RaDeK-- pisze:Moim zdaniem najlepiej szukaj coś w 16 cali, ze względu na to że 15 (którą posiadam) jest za mała do tego auta. Autko jest ciężkie, a opona dość wysoka i wąska. Osobiście założyłbym właśnie 16. wtedy masz profil 55 i szerokość 205 a nie 195.
Faktem jest to, że może i moie zimówki już są dojechane, wiec mam takie wrazenie. Nie tyle co bieżnik,ale już mają swoje latka 2002 produkcja. Na następny sezon bedą noweMateo4021G pisze:Pierwsze słyszę o czymś takim, ja mam ori 15 która była zamontowana w samochodzie w momencie kiedy go sprowadzałem i wszystko ok kupiłem opony Goodyeara 195/65R15 i jeździ się spoko, hamowanie w porządku przyczepność też bobra a poza tym można zawsze założyć rozmiar 205/55R15--RaDeK-- pisze:Moim zdaniem najlepiej szukaj coś w 16 cali, ze względu na to że 15 (którą posiadam) jest za mała do tego auta. Autko jest ciężkie, a opona dość wysoka i wąska. Osobiście założyłbym właśnie 16. wtedy masz profil 55 i szerokość 205 a nie 195.