Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5 Avant] Brak kostki do podłączenia tuby

Car Audio
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dawid2605
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

[ A6 C5 Avant] Brak kostki do podłączenia tuby

Post autor: Dawid2605 » 05 mar 2011, 01:56

Witam koledzy w mojej a6 kombi nie graja mi tylne głośniki wyczytałem że to przez zmianę radia na inne niż oryginalne. Ale chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe że nie mam nawet kostki do wzmacniacza i tuby w bagażniku? Chciałbym się wyposażyć w ten jak dla mnie dość fajny bajer ale nie wiem czy da się do podłączyć?
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dawid2605
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Dawid2605 » 14 mar 2011, 19:43

pomoże ktoś?;)

Awatar użytkownika
HattoriHonza
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Piotr
Rocznik: 1994
Moje auto: A6 C4
Nadwozie: Avant
Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: HattoriHonza » 16 mar 2011, 00:55

Jak to NIE MASZ kostki z tyłu? Musisz mieć suba i wzmaka w prawym tylnym schowku bagażnika, to było w standardzie. Chyba, że Ci podwędził poprzedni właściciel. Ale kostka by chyba została;d

Jeśli nie masz wzmaka i suba to nie będzie grał tył. To jest tak, że na tył wychodzi z ori radia sygnał z line out, dostosowany do późniejszego wzmocnienia wzmakiem, który jest przy subie. Sprawdź jeszcze raz, czy na pewno nie masz suba i wzmaka(widać tylko suba). Takie czarne plastikowe pudełeczko powinieneś mieć od razu w schowku wchodzące w błotnik.

Ja mam bodaj NAJBIDNIEJSZÂĄ wersje a6 jaka kiedykolwiek po Polsce czy szwabii jeździła i mam suba i wzmaka i wszystko działa. Więc albo MASZ i coś jest nie tak, albo Cie sprzedawca obrobił z suba;p

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja