[A6 C5] podwójny gaz
Raz mu nic nie będzie.johnderek pisze:No całkiem zimny nie był już można było mu dać gazu...![]()
A właśnie że na podwórku stał w garażu to by było dwa razy głośniejz reszta kolega RADEK może poświadczyć że i na ciepłym i na zimnym silniku tak mi warczy
Jego auto, faktycznie tak ryczy, te nagranie wogóle nie oddaje tego efektu. Jednak już słychać, ze chodzi bardzo rasowo w porównaniu do filmiku, który przedstawiłem wcześniej.
P.S Ja Ciebie Dawid uduszę za ten dźwięk:P!!!!
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Hehe, ja nawet nim nie się nie dogrzeje, to go nie katuje zbytnio powyżej 3 000obr. Alee jak się nagrzeje, to 3 500 i miny sportowców w Golf3 1.9TDI Bezcenne. I ten odgłos.... Ummmm... :D
johnderek, specjalnie dla Ciebie :
^^ Nie do odcięcia. Do 6k :D
johnderek, w ogóle masz coś grzebane w wydechu co nie?
johnderek, specjalnie dla Ciebie :
^^ Nie do odcięcia. Do 6k :D
johnderek, w ogóle masz coś grzebane w wydechu co nie?
No ładnie chodzi ale w garażu
nagraj gdzieś na otwartej przestrzeni ja mam tylko założony tłumik sa na allegro http://allegro.pl/tlumik-sportowy-rm-mo ... 17465.html i powiem że nie wiele zmienia dźwięk...
bo kiedy sie zdecydowalem myslalem ze zmieni sie o wiele....nie chce sie pzrechwalac ale u mnie chyba bardziej slychac ten piekny odglos wentylatora nie uwazasz?
oczywiscie ja stalem pod chmurka 

- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
johnderek, teraz walka na dźwięki :D
Nie no tak na serio, powiem tak. Moim zdaniem. Bez jechania kogokolwiek. U mnie, bardziej słychać ten szum silnika. U Ciebie ładniej mruczy. Moim zdaniem... Właśnie źle że w garażu nagrałem. Bo ten szum zagłusza wszystko... Teraz mam plan wywalenia katów na początek. Aż wsiadam w furę, grzeję ją i filmik na dworzu. Bo Twój zimny się nie liczy :D
Dobra zrobiłem. Visco się nie chciało załączyć, tylko się leciutko kręciło.
Następny filmik zrobię po wycince katów no i może po tych tłumikach nowych... Bo ładnie u Ciebie słychać ten tłumiczek.. Też kupowałeś ten z dwoma końcówkami? Nie było rezania pod zbiornik by dopasować?
Na drugim filmiku mimo prawie 100st oleju Visco dalej niiic...
Nie no tak na serio, powiem tak. Moim zdaniem. Bez jechania kogokolwiek. U mnie, bardziej słychać ten szum silnika. U Ciebie ładniej mruczy. Moim zdaniem... Właśnie źle że w garażu nagrałem. Bo ten szum zagłusza wszystko... Teraz mam plan wywalenia katów na początek. Aż wsiadam w furę, grzeję ją i filmik na dworzu. Bo Twój zimny się nie liczy :D
Dobra zrobiłem. Visco się nie chciało załączyć, tylko się leciutko kręciło.

Na drugim filmiku mimo prawie 100st oleju Visco dalej niiic...
No tak mam z dwiema koncowkami taki do jakiego link podalem;) ale mowie nie za bardzo slychac ten tlumik bardziej filtr storzkowy bo taki posiadam;)a co do montarzu okropne...
musialem przerabiac cala strone ktora wychodzi na prawa ta dluzsza. Koncowka byla za dluga misialem jedna ta boczna skrocic o ponad polowe niestety nie jest tak pieknie ze kupic i zalozyc tzreba troche spawac lub do jakiegos mechanika co ma spawarke bo bez sie nie obedzie
ja zrobilem to sam misialem dorabiac dodatkowe zawiezsenie z drogiej strony i wogole...ale dla chcacego nic trudnego
a propo mojego filmu na zimnym silniku moge zrobic na cieplym jeszcze bardziej buczy 

- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
Nie no to ja na razie nie mam podjazdu bez modyfikacji. U Ciebie ładnie tłumik słychać. Co Ty gadasz.. Właśnie nie wiem czy się bawić w rezanie z tyłu. Bo bez Q to zbiornik trochę przeszkadza. Ile Cię poniosła ta całość po kieszeni? Na dzień dzisiejszy mam plan:
-kat out
-filtr stożkowy
-inna pucha na tył coby uzyskać takie coś:
Jak zrobię to, to dopiero możemy sobie filmiki nagrywać
-kat out
-filtr stożkowy
-inna pucha na tył coby uzyskać takie coś:
Jak zrobię to, to dopiero możemy sobie filmiki nagrywać