[Audi A6 C5] Woda na podsufitce
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Wujek-West pisze:Pozostaje ci tylko wyciecie szyby i wklejenie na nowo to jest najlepsze rozwiązanie![]()
czemu nie w ASO?? czy w innej firmie pracuja inni ludzie?? poprostu ktoś popełnił błąd przy wklejaniu , ten co nic nie robi nie popełnia błędów:)mucia pisze:Hehe lepiej zdemontuj szybę w firmie która się tym zajmuje, tylko nie w serwisie
jeżeli wiesz gdzie to było robione i kiedy to podjeć do aso powinni ci to zrbić za darmo jako gwarancjia , jeżeli cieknie to szybą??playboy pisze:Chodzi ci o przednia szybe?? Jak tak to ona byla przez poprzedniego wlasciciela wymieniana w serwisie audi
Sugerujesz że osoby które montują szyby prowadząc działalność 15 lat mają takie same doświadczenie jak ludzie pracujący w serwisie ? Ciekawe kto by tą szybę wycinał w serwisie ? Mechanik, elektryk a może kierownik serwisu ? Na pewno jest osoba która wkleja tylko szyby

- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
ile znasz osób które wymieniały szyby w aso i miały je żle wklejonemucia pisze:Sugerujesz że osoby które montują szyby prowadząc działalność 15 lat mają takie same doświadczenie jak ludzie pracujący w serwisie ? Ciekawe kto by tą szybę wycinał w serwisie ? Mechanik, elektryk a może kierownik serwisu ? Na pewno jest osoba która wkleja tylko szyby Masz racje że każdy się myli ! ,ale dlaczego zdarza się to tak często PANOM w serwisie

ja pracuje w aso choc innej marki (H) jestem blacharzem samochodowym i może cie to zdziwi ale to blacharz wymienia wymieniłem z 200 szyb lub wiecej miałem z 2 reklamacjie przecieku , i nie powiesz mi ze kolesie z innej firmy ktorzy tylko to robia nigdy nie maja reklamacji?? no chyba że ty właśnie pracujesz w takiej firmi elub taka posiadasz

Tylko słaba Polska boi się silnego Śląska
EEe to gratuluje 200 wymienionych szyb ! Słuchaj co do serwisu to uważam że bardzo często są to partacze i nie twierdze że ludzie którzy wymieniają tylko szyby nie mają reklamacji bo wymagań tak wiele jak i klientów. Trudno żebyś podchodził inaczej jak tylko pozytywnie do wymiany w serwisie skoro sam tym się zajmujesz.Wujek-West pisze:ile znasz osób które wymieniały szyby w aso i miały je żle wklejonemucia pisze:Sugerujesz że osoby które montują szyby prowadząc działalność 15 lat mają takie same doświadczenie jak ludzie pracujący w serwisie ? Ciekawe kto by tą szybę wycinał w serwisie ? Mechanik, elektryk a może kierownik serwisu ? Na pewno jest osoba która wkleja tylko szyby Masz racje że każdy się myli ! ,ale dlaczego zdarza się to tak często PANOM w serwisie
ja pracuje w aso choc innej marki (H) jestem blacharzem samochodowym i może cie to zdziwi ale to blacharz wymienia wymieniłem z 200 szyb lub wiecej miałem z 2 reklamacjie przecieku , i nie powiesz mi ze kolesie z innej firmy ktorzy tylko to robia nigdy nie maja reklamacji?? no chyba że ty właśnie pracujesz w takiej firmi elub taka posiadaszwięc nie dziwne że odradzasz aso , to tyle odemnie
Jedno tylko pytanie. Czy jak ktoś przyjedzie z takim problemem jak kolega to czy weźmiesz na siebie odpowiedzialność za szybę ? Ja nie prowadzę w/w działalności lecz miałem przykre doświadczenia związane z serwisami... może mam pecha ?

- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
moja szyba byla wymieniana w Serwisie Audi nie wiem gdzie ja tego nie robilem.
Poprzedni wlasciciel zmienial. Hmm jakie ceny sa w polsce szyby i wymiany? u mnie w DE to moze przekroczyc nawet 1000€ zalezy od szyby jaka jest w srodku bo jest duzo rodzaji do naszych Autek
Poprzedni wlasciciel zmienial. Hmm jakie ceny sa w polsce szyby i wymiany? u mnie w DE to moze przekroczyc nawet 1000€ zalezy od szyby jaka jest w srodku bo jest duzo rodzaji do naszych Autek
Jak pomoglem to podziekuj:P
Pozdro
Pozdro
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
to zalerzy gdzie robisz czy w serwisie czy w firmie tylko tym sie zajmującej , serwis sama wymiana w polsce to koszt okolo 500zl plus szyba (Pisze jak jest w serwisie w którym pracuje Honda) w audi może być ciut drozej choć watpie bo w audicy latwiej sie wymienia 
a w firmie która tylko to robi to wymiana nie powinna być wieksza niz 300zl
Zalerzy też od regionu Polski

a w firmie która tylko to robi to wymiana nie powinna być wieksza niz 300zl
Zalerzy też od regionu Polski
Tylko słaba Polska boi się silnego Śląska
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7