generalnie u moich kolegów ono działa do 3-4 tys obr/minmatelek pisze:jakie warunki byly ? tzn po trasie, po miescie, ile temp oleju,cieczy ? jak przegazowales to po ilu obrotach slychac ten dzwiek ?
[A6 C5] podwójny gaz
Fakt, jest na aluminiowej płytce. CHyba się przejadę do warsztatu jakiegoś, i zobaczę co mi powiedzą na ten temat. Fakt faktem auto mi się nie grzeje.-=Rafal=- pisze:Jazda po miescie. Woda 90 olej 80. Slychac od poczatku i tak juz super glosno kolo 3-4. Mechanik z ASO mowi ze visko nie zalezy od temp. Ze jest na alu plycie i moze sie zalaczyc nawet jak nie masz 90.
No to ja się pochwale bo u mnie po prostu pięknie ryczy, właśnie mnie miał na myśli kolega --RaDeK-- i ten ryk jest zawsze czy ciepły czy zimny z nocy nie ma różnicy i nawet jeśli miało by być coś po psute nie naprawiał bym tego bo dzięki temu czuć tą moc! <radocha>a ostatnio założyłem filtr stożkowy to teraz już w ogóle jest to nie do opisania kiedy wkręca się na wyższe obroty pod obciążeniem to nie jeden z przechodni się ogląda 

Jak ja Ci tego zazdroszczęjohnderek pisze:No to ja się pochwale bo u mnie po prostu pięknie ryczy, właśnie mnie miał na myśli kolega --RaDeK-- i ten ryk jest zawsze czy ciepły czy zimny z nocy nie ma różnicy i nawet jeśli miało by być coś po psute nie naprawiał bym tego bo dzięki temu czuć tą moc! <radocha>a ostatnio założyłem filtr stożkowy to teraz już w ogóle jest to nie do opisania kiedy wkręca się na wyższe obroty pod obciążeniem to nie jeden z przechodni się ogląda

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
no to ja nie wiem od czego to zalezy - dzis mialem naprawde ostra jazde... temp cieczy 90, temp oleju pod 110 momentami podchodzila, temp na dworze od +1 do -3 i za chol..e nie bylo slychac nic procz zwyklej pracy silnika. Temp silnika stoi jak wryta na 90 olej jedynie przy strasznie ostrej jezdzie wskoczy na 110.
Mam ten sam silnik co rafal wiec to dziwe jest troche ?
Mam ten sam silnik co rafal wiec to dziwe jest troche ?